Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Archív článkov

  • Technické služby mesta Prešov, a.s. (TSmP, a.s.) v týchto dňoch spustili novú bezplatnú zelenú infolinku, ktorá bude občanom k dispozícii non-stop počas celého dňa.
  • Staronovým predsedom RO SSN v Prešove sa stal Jozef Jurčišin
    Svoju činnosť v predchádzajúcich troch rokoch hodnotili na krajskom sneme, ktorý sa v piatok uskutočnil v Prešove, členovia Regionálnej organizácie Slovenského syndikátu novinárov (RO SSN) Prešov.
    8.10.2007
    Autor: TASR
    0
  • Hádzanári Tatrana Prešov neuspeli vo svojom druhom vystúpení v skupinovej fáze Ligy majstrov na pôde dánskeho majstra GOG Svendborg TGI Gudme, keď prehrali o desať gólov 32:42 (16:22) a v tabuľke D-skupiny im patrí priebežná 3. priečka.
    7.10.2007
    0
  • Futbalisti Tatrana Prešov vyhrali v dnešnom dohrávanom stretnutí 12. kola 1. futbalovej ligy na ihrisku Michaloviec 2:0 (0:0), keď sa o víťazstvo zelenobielych gólmi zaslúžila dvojica českých legionárov - Kobylík a Kaplan.
    7.10.2007
    0
  • V zápase 2. kola volejbalovej extraligy mužov zvíťazili hráči VK PU Prešov nad Zvolenom 3:1 (-19, 15, 19, 19).
    6.10.2007
    0
  • Asfalt
    Prešovská skupina Asfalt vznikla 16. novembra 1999. Prvé skúšky absolvuje v neďalekých Ľuboticiach, neskôr prichádza k častým zmenám skúšobní. Asfalt fungoval od začiatku v zložení Daniel „Matello“ Kosiba - spev, gitara, hudba (väčšinou, niektoré veci skladá kapela spoločne) a texty, Róbert Slatkovský - sólová gitara, Jožko Semančík - basová gitara a Ľuboš Durkáč - bicie nástroje.
    6.10.2007
    Autor: Michal Frank
    0
  • V zápase 5. kola českej hádzanárskej extraligy vyhrali hádzanári Tatrana Prešov nad tímom Hustopeče 11-gólovým rozdielom 37:26 (19:12) a úspešne tak naštartovali svoju ťažkú osemzápasovú šnúru, ktorá bude už v nedeľu pokračovať stretnutím s dánskym majstrom TGI Gudme Svendborg v Lige majstrov.
    5.10.2007
    0
  • V zápase 9. kola 1. hokejovej ligy sa tím HK Lietajúce kone predstavil na ľade druhého tímu tabuľky zo Spišskej Novej Vsi. Aj keď hostia dlho živili nádeje na úspešný výsledok, napokon sa zo Spiša vracali s prehrou 1:3 (0:0,1:0,0:3).
    5.10.2007
    0
  • Tri druhy verejných ocenení má po novom mesto Prešov. Rozhodli o tom mestskí poslanci, ktorí schválili nový Štatút udeľovania ocenení mesta.
  • Dvojicu nových riaditeľov základných škôl odobrili vo funkciách na svojom stredajšom zasadnutí mestskí poslanci, ktorí zobrali na vedomie informatívnu správu o výberových konaniach na ZŠ Májové námestie a ZŠ Sibírska.
  • Takto si povzdychne motorista prechádzajúci úsekom Branisko. Vodičom sa tak znova skomplikuje život na cestách. Stane sa tak v čase od 8.00 hod. dňa 8. októbra do 24.00 hod. dňa 17. októbra.
  • Včera slávnostne otvorili zmodernizovanú Vývarovňu Územného spolku SČK Prešov – Sabinov. Súčasťou tejto akcie bolo aj odovzdanie prvých potravinových balíčkov pre ľudí v hmotnej núdzi a finančnej podpory pre Vývarovňu na nákup zdravých surovín na varenie obedov pre sociálne odkázaných občanov. Tieto aktivity boli zrealizované vďaka dlhodobému projektu Kraft Cares, prostredníctvom ktorého spoločnosť Kraft Foods dlhoročne poskytuje finančnú pomoc zariadeniam Slovenského Červeného kríža. Tento rok spoločnosť Kraft Foods prispela sumou 580 tisíc korún.
  • V Divadle Jonáša Záborského v Prešove sa dnes podvečer uskutoční Ekumenický koncert sakrálnych spevov, na ktorom vystúpia spevácke zbory šiestich cirkví
  • Členovia výboru NR SR pre hospodárstvo sa rámci svojho výjazdového zasadnutia v Prešove zaujímali o hospodárenie v Rušňovom depe v Prešove a na Úrade Prešovského samosprávneho kraja rokovali s jeho riaditeľom Stanislavom Kubánkom.
    4.10.2007
    0
  • V stredu 3. októbra sa na veľkej scéne Divadla Jonáša Záborského v Prešove uskutočnil už 5. jubilejný ročník prehliadky umeleckej tvorivosti a zručností občanov so zdravotným postihnutím Deň bez bariér.
  • Prinášame hlasy po zápase predohrávaného 6. kola slovenskej hádzanárskej extraligy mužov, v ktorom zdolal úradujúci majster z Prešova vicemajstra z Považskej Bystrice vysoko o 12 gólov 40:28 (19:13).
    4.10.2007
    0
  • Prinášame názory trénerov na dianie v zápase 3. kola Slovenského pohára vo futbale, v ktorom si hráči Tatrana Prešov víťazstvom nad druholigistami zo Spišskej Novej Vsi 2:0 vybojovali postup do štvrťfinále pohára.
    4.10.2007
    0
  • Hrebeň Rebier
    Bradlové pásmo robí z územia na pomedzí Šariša a Spiša veľmi príťažlivú krajinu. Medzi jeho najkrajšie časti patrí hrebeň Rebier s najvyššou kótou 705 m. Tento kompaktný skalnato-lúčnatý chrbát sa tiahne od Šarišského Jastrabia smerom na juhovýchod až ku Kyjovu a ponúka krásnu prechádzku s netypickými, príťažlivými pohľadmi.
  • V predohrávanom zápase 6. kola slovenskej hádzanárskej extraligy zvíťazil aktuálny majster z Prešova nad vicemajstrom z Považskej Bystrice 40:28 (19:13) a v doterajšom priebehu súťaže stále nestratil ani bod.
    3.10.2007
    0
  • Futbalisti Tatrana Prešov postúpili do štvrťfinále 39. ročníka Slovenského pohára vo futbale, keď v zápase 3. kola porazili druholigovú Spišskú Novú Ves 2:0 (0:0), pričom o svojom víťazstve rozhodli až v závere duelu.
    3.10.2007
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK