Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Blog

strana 5 / 5
  • Ahojte. Pozerala som na TV Tatra Temex mestské zastupiteľstvo. To teda bolo. Normálne som sa rozhodla, že niečo napíšem na blog. Veď to nie je normálne, kde to vlastne žijeme.
    20.2.2007
    0
  • Stromy, to sú z dreva básne o tom, ako treba žiť. Mám rád prírodu a obzvlášť stromy. Pri pohľade na nich by sme mohli dlho rozprávať o tom, aké sú úžasné a čo všetko by nám mohli povedať. Keď im nerozumieme, nie je chyba v nich, ale v našej neschopnosti či nechcení počúvať.
    12.2.2007
    0
  • Preskupovanie medzi poslaneckými klubmi sa hlavne v minulom volebnom období stalo obľúbeným športom poslancov Národnej rady Slovenskej republiky. Ani nie mesiac po komunálnych voľbách si pravidla tejto hry vyskúšali aj naši mestskí poslanci.
    1.2.2007
    0
  • Je večer, zima, stojím na námestí. Nie som tam sám. Okolo stojí kopa obyčajných ľudí, mnohí sa striedajú na provizórnom pódiu a to bez akéhokoľvek poverenia, dovolenia, funkcie. Mnohí, ak nie všetci kričíme do mikrofónu o tom, ako sme sa cítili doteraz, ako sme boli utláčaní, držaní v nevedomosti, zneužívaní, niektorí trestaní za to, že dali na papier pár slov o tom, po čom túžia, ako vidia svet.
    1.2.2007
    0
  • Jedným zo slávnych prívlastkov Prešova sú Atény nad Torysou. Pričinila sa o to vtedajšia vysoká vzdelanostná úroveň, aj architektúra. Vo voľnom čase si veľmi rád pozriem obľúbený animovaný seriál Simpsonovci.
    23.1.2007
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK