Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Portál PIS

strana 2 / 3
  • Primátor bol ONLINE
    Dodatočne, tak ako sme sľúbili, zverejňujeme druhú časť odpovedí p. primátora. Sú to otázky, ktoré nestihli byť z časových dôvodov zodovedané priamo počas online diskusie v stredu 22.4.2009.
    24.4.2009
    0
  • primátor Pavel Hagyari v PISe online
     Vážení čitatelia portálu pis.sk, Dovoľte, aby sme privítali v našej redakcii prvého muža mesta Prešova JUDr. Pavela Hagyariho. Vzhľadom na Váš veľký záujem, rozsah a počet otázok, ktorý sa užb teraz blíži k počtu 100, zverejňujeme dopredu pripravenú prvú sadu odpovedí pána primátora. Na všetky ostatné a aj tie, ktoré prídu v priebehu diskusie Vám odpovie p. primátor počas online rozhovoru. V tejto chvíli JUDr. Hagyari online.
    22.4.2009
    0
  • Pavel Hagyari
    Dobrý deň, vitajte na našej dnešnej online diskusii, na ktorej mi dovoľte privítať tiež nášho dnešného hosťa – primátora Prešova Pavla Hagyariho.
    26.9.2008
    13
  • Obľuba Prešovských internetových správ postupne narastá. Dôkazom toho je údaj že denná návštevnosť pravidelne prekračuje číslo 3000, čo v mesačnom vyjadrení predstavuje 80.000 návštev a 27 tisíc unikátnych návštevníkov.
    13.6.2008
    0
  • Mesto Prešov postúpilo do užšieho výberu kandidátov na získanie titulu Európske hlavné mesto kultúry 2013, o ktorý bude spomedzi slovenských miest bojovať s Košicami, Nitrou a Martinom. Čo kandidatúra obnáša, čo môže mestu priniesť a ďalšie zaujímavé informácie zo zákulisia vám v rámci našej on-line diskusie prišla prezradiť programová vedúca kandidatúry mesta Prešov na EHMK 2013 Jana Pitková. Otázky týkajúce sa tejto témy jej môžete klásť aj počas trvania besedy v diskusii k tomuto článku.
    31.5.2008
    0
  •  Od pondelka 19. mája začne Rádio Prešov vysielať na základe stálej vysielacej štruktúry
    19.5.2008
    0
  • Predseda RO SSN Jozef Jurčišin
    Hosťom našej dnešnej diskusie bol predseda Regionálnej organizácie Slovenského syndikátu novinárov (RO SSN) v Prešove a zároveň člen celoslovenského predstavenstva SSN v Bratislave Jozef Jurčišin, ktorý vám pri príležitosti Svetového dňa slobody tlače pripadajúceho na 3. máj, odpovedal na vaše zvedavé otázky.
    28.4.2008
    0
  • Veľká noc je jedným z najvýznamnejších kresťanských sviatkov. Tieto sviatky tradične oslavujú aj ľudia, ktorí nie sú nábožensky založení. Kvetná nedeľa, Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota Veľkonočná nedeľa a Veľkonočný pondelok čo tieto dni znamenajú? Aké je posolstvo týchto sviatkov, či ich história? Na vaše otázky odpovedal kaplán farnosti Krista Kráľa Prešov – Sekčov Michal Harakaľ.
    17.3.2008
    0
  • Ilustračné foto
    Zdá sa, že plodné diskusie, ktoré sa vedú na stránkach www.pis.sk, neostávajú u kompetentných bez povšimnutia. Tých zaujali aj príspevky týkajúce sa dopravnej situácie v meste a ako informovala prešovská radnica, podnetmi z diskusie sa bude zaoberať špeciálne vytvorený pracovný tím.
    6.2.2008
    0
  • Dobrá vec sa podarila! Hračky, ktoré vďaka vašej aktivite boli vyzbierané v rámci verejnej zbierky hračiek a knižiek HRRrr na hračky! , našli svojich nových malých majiteľov. Stalo sa tak včera v rámci mikulášskej akcie určenej pre deti zo sociálne slabších rodín.
    4.12.2007
    0
  • foto: jpis
    Minulý týždeň bolo otvorené vynovené Mestské informačné centrum (MIC), ktoré v tradičných priestoroch na Hlavnej ulici 67 ponúka viaceré služby pre domácich a turistov z celého sveta. O jeho poslaní, novinkách a všetkom, čo vás zaujíma ste mohli ONLINE diskutovať s Katarínou Mikulákovou zo spoločnosti Cruiser, ktorá je novým prevádzkovateľom MIC-ka.
    22.11.2007
    0
  • Ilustračné foto
    Prinášame prepis on-line diskusie s mjr. JUDr. Petrom Labancom, riaditeľom Okresného dopravného policajného inšpektorátu v Prešove.
    15.11.2007
    0
  • Portál PIS a jeho priatelia v spolupráci s Mestkým informačným centrom v Prešove organizujú zbierku hračiek a detských kníh pre deti z detských domovov a sociálne slabších rodín.
    13.11.2007
    0
  • Vítame vás na online rozhovore s riaditeľkou Technických služieb mesta Prešov Andreou Marcinkovou. V diskusii sa objavili viaceré otázky, ďalšie môžete stále aktuálne zadávať v diskusii. Takže začíname...
    30.10.2007
    0
  • Futbalový tréner TATRAN
    Dnešným hosťom bol tréner futbalistov Tatrana Prešov, Roman Pivarník. 40-ročný synovec bývalého reprezentanta a majstra Európy z Belehradu 76 Jána Pivarníka pred príchodom do Prešova pôsobil ako asistent v prvoligovom rakúskom Rapide Viedeň, kde počas svojej aktívnej činnosti aj hrával. Trénerské skúsenosti okrem toho zbieral aj v českých kluboch HFK Olomouc, Jihlava a Kroměříž, ako aj saudsko-arabskom Al-Oadisiyah. Počas hráčskej kariéry okrem pôsobenia v Rapide pôsobil aj v tímoch ZŤS Košice, Dukla Praha, Sigma Olomouc, SV Gerasdorf, Bnei Yehuda Tel-Aviv a FC Jena.
    19.10.2007
    0
  • Ako to vlastne je. Hrozí knižnici zánik, alebo je to len planý poplach? Musí sa knižnica sťahovať a vráti sa naspäť do priestorov na Hlavnej ulici? To sú len niektoré z otázok, na ktoré vám práve teraz odpovedajú Rudolf Žiak, vedúci odboru Regionálneho rozvoja Prešovského samosprávneho kraja a Iveta Hurná, zatiaľ ešte stále riaditeľka knižnice P. O. Hviezdoslava. Svoje otázky môžete k tejto téme položiť aj vy prostredníctvom diskusie.
    26.9.2007
    0
  • Na Vaše otázky odpovedal náčelník mestskej polície Ján Andrejko.
    20.9.2007
    3
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK