Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

Reklama

  • Od svojho založenia v roku 1993 jednotný trh pomáha zjednodušiť každodenný život ľuďom a podnikom a podporuje zamestnanosť a rast v celej EÚ. Je to jeden z najväčších úspechov EÚ. Jednotný trh je najväčšou integrovanou oblasťou jednotného trhu na svete a jednou z ekonomík, ktoré sú najviac orientované smerom von.
    26.6.2023
    Autor: RPIC Prešov
    0
  • Internetové pripojenie do našich životov zasahuje viac, než si myslíme. Vplýva na našu prácu, zábavu a dokonca aj na ovládanie domácnosti. Ak sa práve rozhodujete, aký druh internetu je pre vás najlepší, prečítajte si náš článok a zistite na čo musíte pri jeho výbere myslieť.
    26.6.2023
    0
  • Praktická Ambulancia
    Prešovčania už môžu viac ako rok navštevovať ambulanciu všeobecných lekárov, otvorenú v nákupnom centre Novum v srdci Prešova.
    27.4.2023
    Autor: Praktická Ambulancia
    0
  • Prešovské lanové centrum začína s premietaním outdoorových dobrodružsitev na filmovom plátne.
    20.2.2023
    Autor: Outdoorpark
    0
  • Zabezpečenie správnej poistnej ochrany pre vaše bývanie má svoje úskalia. Spísali sme pre vás pár užitočných rád, ktoré vám pri výbere poistenia nehnuteľnosti pomôžu.
    31.1.2023
    Autor: Redakcia
    0
  • Sieť Enterprise Europe Network je kľúčovým nástrojom v stratégii EÚ na podporu rastu a zamestnanosti. Združujeme približne 600 organizácií na podporu podnikania z viac ako 60 krajín a pomáhame malým spoločnostiam využiť jedinečné obchodné príležitosti na jednotnom trhu EÚ.
    23.6.2022
    Autor: RPIC Prešov
    0
  • UNIZDRAV.jpg
    NOVINKA! V ponuke okrem antigénoveho testovania aj PCR TEST v cene 50€.
    9.8.2021
    Autor: UNIZDRAV
    0
  • Obrázok - PR článok - Kryje cestovné poistenie aj škody na požičaných veciach.jpg
    Mnohí dovolenkujú aktívne alebo chcú vyskúšať niečo nové. Stačí si požičať bicykel, korčule či športovú výbavu a užívať si aktívny oddych. Môže sa však stať, že nešťastnou náhodou požičanú vec poškodíte. Môžete sa v takýchto prípadoch spoľahnúť na cestovné poistenie?
    27.7.2021
    Autor: Mgr. Katarína Zelinková
    0
  • Odberné miesto UNIZDRAV
    Potrebujete sa otestovať pred dovolenkou, svadbou, oslavou?
    2.7.2021
    Autor: Unizdrav
    0
  • V dobe obmedzení a opatrení prinášame oslobodzujúci zážitok z nových, väčších a atraktívnejších balíkov online služieb. Rozlúčte sa so svojim štandardným internetovým pripojením a užívajte si viac hudby, videí, filmov, seriálov, či čohokoľvek chcete za menší poplatok ako ste zvyknutí. Navyše vám k rýchlemu internetu pribalíme darček podľa vlastného výberu. Akciu môžu využiť okrem nových aj existujúci klienti.
    12.11.2020
    0
  • Bezpečnostná kamera Kenik
    Jeseň prináša so sebou krátke dni, chladné a sychravé počasie. Zároveň je to obdobie, kedy trávime viac času doma s rodinou. Inovujte svoj domov. Doprajte si pocit pohodlia a bezpečia. Bezpečnostné kamery zvýšia úroveň zabezpečenia. Nový koberec pridá do vášho domova nový vzhľad a pocit tepla. Ak radi trávite čas na terase, určite vám odporúčame terasový ohrievač, ktorý vám umožní predĺžiť čas strávený vonku.
    6.10.2020
    0
  • Špargľa je vynikajúca zelenina, ktorá vám vleje energiu do žíl a povzbudí vás. Špargľa je typická jarná lahôdková zelenina, ktorá by sa pre nás mala stať povinnou oživovacou kúrou. Podľa všetkého už po týždni každodennej konzumácie špargle (200 g) môžeme pociťovať nárast vitality a osvieženia organizmu.
    16.6.2020
    Autor: Renata Faltejsková
    0
  • Každá zmienka o sprísnení opatrení voľného pohybu osôb či karantény v ľuďoch vyvoláva nepokoj a ďalšiu vlnu nákupnej horúčky. Ako sme všetci zaznamenali, z regálov predajní potravín mizne predovšetkým múka, ryža, cestoviny a konzervy.
    8.4.2020
    Autor: Renata Faltejsková
    0
  • Sládkovia z Veľkého Šariša po vlaňajšom úspechu Šariš Ejl prichádzajú na trh s ďalším pivným špeciálom. Aj tento raz receptúru okorenili slovenskou iskrou a vášňou a upravili ju tak, aby Slovákom dokonale sadla. Výsledkom je pivná novinka Šariš IPA naša, inšpirovaná vrchne kvaseným špeciálom IPA. Dokonalý pivný zážitok dotvára jedinečná kombinácia amerických chmeľov, ktoré pivu dodávajú plnšiu chuť a lahodnú horkosť.
    3.3.2020
    Autor: Zdenka Huňady
    0
  • To, že sa nám december už nezadržateľne blíži nám pripomína všetka tá výzdoba v obchodoch, ale aj vianočné reklamy. Nad plánmi na Štedrý večer a Silvestrovskú noc ste už určite premýšľali, čo však urobíte s ostatnými dňami medzi tým? Pokiaľ sa 26. decembra nechystáte do práce, máme pre vás jeden tip!
    25.11.2019
    0
  • Regionálne poradenské a informačné centrum Prešov (RPIC Prešov) uspelo vo výzve Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky s projektom Digi SK – Digitálna transformácia na Slovensku
    25.11.2019
    Autor: rpic
    0
  • Predstavenie vlajkových lodí od Googlu - Pixelu 4 a 4XL, ktoré prebehlo 15.10 v New Yorku opäť posunulo technologickú hranicu. Nové modely prichádzajú najmä s kvalitnejšími senzormi, no vylepšenia neobišli ani fotoaparát či iné oblasti.
    21.10.2019
    0
  • V mnohých prípadoch nemusí byť voľba topánok na spoločenskú udalosť práve jednoduchá záležitosť. Aplikácia na stránke eObuv.sk však za vás nájde tú správnu možnosť. Na jednotlivé príležitosti vyberie nielen vhodnú obuv, ale dokonca aj s ohľadom na váš jedinečný vkus.
    16.10.2019
    0
  • RD-Budapešť,HU
    V klimatických podmienkach Slovenska je prevádzkovanie veľkých rodinných bazénov tak trochu prepychom. Predovšetkým tých, ktoré nemajú vyhrievanie slnečnými kolektormi, ktoré by ich prevádzku urobili ekonomicky zmysluplnou.
    12.8.2019
    Autor: Štefan Kuča
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK