Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Šport

  • Po pomerne dlhej prestávke, posledné jesenné kolo sa hralo 14. novembra 2004, prichádzajú na rad jarné odvety druhej ligy v malom futbale.
    25.3.2005
    0
  • Štatistické ukazovatele, ktoré neraz poukazujú na úspešnosť i slabiny jednotlivých celkov, tentoraz rozšírime o defenzívnu činnosť druholigistov v malom futbale. Veľká vyrovnanosť súťaže, predovšetkým na čele tabuľky, keď vedúce mužstvo delí od siedmeho iba sedem bodov naznačuje, že v tejto činnosti nebudú priepastné rozdiely. Dá sa konštatovať, že je to tak, ale ani tentoraz vedúce mužstvo primát v tejto oblasti nezískalo. Dokonca ani druhé v poradí FC Šváby nepatria medzi lídrov.
    22.12.2004
    0
  • Jesenná časť druhej ligy v malom futbale má za sebou ligovú i pohárovú definitívu. Tak ako obvykle, aj tentoraz nevynecháme štatistický pohľad na odohraných pätnásť kôl v hlavnej súťaži. Definitívne je jasné, že napriek obštrukcii voči Office Partner, keď im nepochopiteľne nebolo zarátané víťazstvo nad Premiom 04, tento celok zaslúžene skončil na prvom mieste.
    20.12.2004
    0
  • Nič nové pod slnkom, povedal by klasik pri pohľade na záverečnú tabuľku jesennej časti Pohára primátora. Vedúcu priečku bude prinajmenšom do jari držať Atak Brahama, za ktorým sa v tesnej blízkosti usalašil obhajca prvenstva MFC Tatra Temex. Pripomeňme si, že za posledných desať sezón nezískal trofej nikto iný než tieto dva spomínané celky.
    19.11.2004
    0
  • Napriek tomu, že jesenná časť druhej ligy sa dohrala bez väčších problémov, na súťaž padol tieň zo svojského výkladu pravidiel valcujúcej väčšiny vedúcich mužstiev, ktorá pomerom hlasov 10:8 odobrala Office Partner dva body za víťazstvo v ôsmom kole nad Premiom 04, kvôli nedodržaniu termínu odohrania odloženého stretnutia.
    18.11.2004
    0
  • Už iba jediné jesenné kolo ostáva odohrať účastníkom Pohára primátora v malom futbale. Na vedúcich miestach tabuľky opätovne došlo ku pohybu, keď Gemor team prepustil druhú priečku obhajcovi prvenstva MFC Tatra Temexu.
    11.11.2004
    0
  • Pred posledným kolom jesennej časti druhej ligy v malom futbale je jasné, že o čelo tabuľky sa pobijú Office Partner, FC Šidlovec, Edgar Stephan 49 a FC Šváby. Jednoznačným šlágrom bude meranie síl medzi Edgarom Stephanom 49 a vedúcim celkom doterajšieho priebehu súťaže.
    10.11.2004
    0
  • Ak má Pohár primátora v malom futbale na programe stretnutie dvoch najúspešnejších celkov súťaže, je to vždy duel ako hrom. Ani tentoraz tomu nebolo inak, pretože obaja rivali sa v týchto zápasoch dokážu vypnúť ku skvelým výkonom.
    4.11.2004
    0
  • Druhá liga v malom futbale má vzácne vyrovnané čelo tabuľky, veď na lídra strácajú šieste PO-city iba šesť bodov. Potom, čo si Office partner odohrali aj odložené stretnutie s Premiom 04, majú jedno bodový náskok, ale za nimi je poriadne husto.
    3.11.2004
    0
  • Tri kolá pred koncom jesennej časti Pohára primátora sa na čele tabuľky usadil obhajca tejto trofeje MFC Tatra Temex. Kľúčom k tomu bol ich vzájomný duel s vlaňajším vicemajstrom Hestou.
    28.10.2004
    0
  • Druhá liga v malom futbale mala na programe jedenáste kolo a opätovne v ňom padlo pomerne veľa gólov. Mierou vrchovatou sa o to pričinili hráči PO-city, ktorí deklasovali Sibírsku 34:1 a vytvorili si tak "osobák" v počte nastrieľaných presných zásahov v jednom stretnutí a zároveň aj rekord kola.
    28.10.2004
    0
  • Pohár primátora mal na ťažkých šmykľavých terénoch na programe svoje siedme kolo, ktoré ani zďaleka nebolo šťastným pre lídra súťaže Atak Brahamu. Jeho súper Safi v minulom kole porazil Hestu a tentoraz si brúsil zuby aj na Atak Brahama. Snaha nováčika ani tentoraz nevyšla nazmar.
    21.10.2004
    0
  • Druhá liga ako aj najvyššia súťaž Pohár primátora v malom futbale, sa hrali na mimoriadne nepríjemných šmykľavých terénoch, ktoré narobili hráčom veľa starostí a tieto podmienky boli mnoho razy najväčšou prekážkou pre mužstvá.
    21.10.2004
    0
  • Šieste kolo Pohára primátora prinieslo prvé naozaj veľké prekvapenie na úkor top favorita. Vlaňajší prvý vicemajster, celok Hesty, ktorý sa až do samého konca naťahoval s MFC Tatra Temexom o titul, nečakane zakopol s nováčikom.
    15.10.2004
    0
  • Desiate kolo druhej ligy v malom futbale bolo veľmi bohaté na góly a mierou vrchovatou k tomu prispeli hráči Edgaru Stephan 49. Tí už v minulom kole vyprevadili s tridsiatkou Sídlisko II a svoju „novú“ normu naplnili aj v stretnutí so Sibírskou.
    15.10.2004
    0
  • Aj posledný celok bez straty bodu v Pohári primátora, Atak Brahama, čiastočne zakopol, ale neporaziteľnosť si predsalen udržal. Čelo tabuľky tak pripomína v súčasnosti nával v dopravnej špičke v najfrekventovanejšom spoji, čo však na strane druhej robí súťaž zaujímavejšou a atraktívnejšou.
    8.10.2004
    0
  • Po deviatom kole druhej ligy v malom futbale nastal pohyb na čele tabuľky, ktorej doteraz velil MFK Prohans.
    8.10.2004
    0
  • Pohár Primátora má sebou štyri kolá a v nepochybne najsledovanejšom zápase si zmerali sily doposiaľ neporazené celky Gemor team a Atak Brahama.
    30.9.2004
    0
  • Druhá liga v malom futbale má za sebou už ôsme kolo, ktoré však neprinieslo žiadne výraznejšie zmeny v tabuľke. Na čele sa stále drží MFK Prohans, ktorého prenasledujú FC Šidlovec, Office Partner a Piváreň Opál. Svojej šance na úspech sa stále nevzdáva ani Edgar Stephan 49, ostatné celky majú predsa len už väčšiu stratu.
    29.9.2004
    0
  • Po treťom kole Pohára primátora v malom futbale sa na čele ligového pelotónu nezmenilo prakticky nič, ale toto status quo vydrží pravdepodobne iba do najbližšieho hracieho dňa.
    23.9.2004
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK