Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Šport

  • Prešovský kilometer 2.jpg
    ŠK Velodrom Prešov a ABC - centrum voľného času pozývajú malých i veľkých zasúťažiť si a zažiť veľa zábavy na prešovskom velodróme. Podujatie Prešovský kilometer sa uskutoční už túto sobotu, 9. októbra 2021.
    7.10.2021
    Autor: Mgr. Vladimír Tomek
    0
  • volejbal 2.jpg
    Prešov, 6. 10.2021 (Športová hala Prešovskej univerzity v Prešove)
    7.10.2021
    Autor: Mgr. Jana Peregrinová
    0
  • KB 9.jpg
    Pandemicky oklieštená sezóna nepriniesla slovenským kickboxerom mnoho príležitostí na preverenie síl na medzinárodnej úrovni. O to viac ocenili Svetový Pohár v Budapešti, ktorý sa konal od 17. do 19. 9. Samozrejme, stopu plánovali zanechať aj prešovskí Panteri.
    29.9.2021
    Autor: Jozef Kolozsy
    0
  • Beh 5.jpg
    61. ročník Večerného behu Prešovom sa uskutoční v sobotu 25. septembra o 16.00 hod. na Hlavnej ulici. Príďte aj s deťmi zažiť kopec zábavy a radosti zo športu!
    24.9.2021
    Autor: Mgr. Vladimír Tomek
    0
  • Štadión 1.png
    Prešovský zimný štadión je opäť prístupný pre divákov. Pred prvým extraligovým zápasom tu pribudlo 3505 nových sedadiel a ďalšie technologické prvky, vďaka ktorým sa štadión premenil na moderný hokejový stánok.
    24.9.2021
    Autor: Mgr. Vladimír Tomek
    0
  • Cyklisti 3.jpg
    Na jednosmernej Jarkovej ulici a ďalších siedmich uliciach v centre Prešova môžu cyklisti od septembra jazdiť obojsmerne. Mesto už na Jarkovej a na okolitých uliciach osadilo príslušné dopravné značenie. Cieľom je zvýhodniť cyklistov v centre mesta.
    24.9.2021
    Autor: Mgr. Vladimír Tomek
    0
  • ŠR 3.png
    Galavečer Športovec roka napísal svoju jubilejnú kapitolu. Už po 60. krát boli ocenení najlepší športovci, ktorí v uplynulom roku reprezentovali a zviditeľňovali naše mesto doma i v zahraničí. Do siene slávy prešovského športu pribudli ďalšie dve výnimočné mená.
    23.9.2021
    Autor: Mgr. Vladimír Tomek
    0
  • Social beat.jpg
    Posledný tenisový grandslam, ktorý tento rok môžeme sledovať je US Open 2021 so svojím už 141. ročníkom, odohrávajúci sa v termíne od 30. augusta do 12. septembra. Tradične sa bude hrať na tvrdom povrchu Pro DecoTurf v tenisovom areáli Flushing Meadows v New Yorku. Tento rok sa oproti tomu minulému môžeme tešiť na to, že sa US Open vracia v plnej sile a s prítomnosťou tých najlepších svetových tenistov a tenistiek. Organizátori tohtoročného grand slamu oznámili, že neplá-nujú žiadne kapacitné obmedzenia počtu divákov v areáli. US Open 2021 tak bude prvým veľkým turnajom od Australian Open 2020 s naplneným počtom návštevníkov.
    20.9.2021
    Autor: Team Socialbeat
    0
  • Veľký Šariš.jpg
    Veľký Šariš sa tento rok hrdí titulom Európske mestečko športu. A k športu patrí i hymna, preto má mesto svoju letnú pieseň.
    12.8.2021
    Autor: Veronika Lazoríková
    0
  • šachový turanj 8.jpg
    Po skončení obľúbeného šachového turnaja Prešov OPEN sú už známe mená najlepších šachistov. Športové podujatie sa aj tento rok konalo v priestoroch Hotela Senátor.
    9.8.2021
    Autor: Mgr. Vladimír Tomek
    0
  • titulna.jpg
    Mesto Prešov sa počas uplynulého víkendu stalo dejiskom 4. ročníka cyklopretekov Grand Prix Prešov. Vidina zisku tučnej porcie bodov UCI pritiahla na jediný slovenský velodróm slušnú medzinárodnú konkurenciu. Medzi zahraničnými pretekármi sa podarilo presadiť i našim jazdcom. Na velodróme sa okrem Veľkej ceny Prešova uskutočnili aj majstrovstvá SR v dráhovej cyklistike elitných kategórií.
    3.8.2021
    Autor: Mgr. Vladimír Tomek
    0
  • karate titulna.jpg
    V Juniore Prešov, držia moderný trend so súčasnou dobou v športe. A to nielen v tréningovom procese, ale aj v jeho spätnej odozve vo forme štatistických výstupov. Uprostred júla 2021, prebehla v tomto karate klube, komplexná diagnostika pohybových a kognitívnych schopností. Karate klub totižto nadviazal spoluprácu s Technologickým inštitútom športu v Bratislave, a to najmä so športovým diagnostikom Mgr. Michalom JELEŇOM PhD.
    3.8.2021
    Autor: JUDr.Mgr.Čiernik
    0
  • Spoločná.jpg
    Dňa 17.7.2021 sa v Prešove na ihrisku v areáli ZŠ na ulici Československej armády konal, za dodržania všetkých protiepidemiologicých opatrení, už v poradí 7.ročník obľúbeného hokejbalového turnaja, ktorý po minulé roky bol akousi prípravou pred štartom 3b Prešovskej Hokejbalovej ligy.
    27.7.2021
    Autor: Peter KOCHAN
    0
  • cyklistika.jpg
    Velodróm Prešov bude v sobotu 31. júla a v nedeľu 1. augusta 2021 strediskom prestížnych pretekov s medzinárodnou účasťou pod záštitou primátorky mesta Prešov Andrey Turčanovej. Preteky Grand Prix Prešov sú tento rok spojené aj s Majstrovstvami Slovenska v dráhovej cyklistike.
    23.7.2021
    Autor: Mgr. Lenka Šitárová
    0
  • 1.jpg
    Krátko pred prázdninami si prešovskí panteri odbehli do Popradu, kde zabojovali o tituly majstrov Slovenska. A ako to už tradične býva, boli úspešní.
    7.7.2021
    Autor: Alexandra Bajúsová
    0
  • 5  PLAGAT A4 bez sponzorov na sirku.jpg
    "Vodiči na ceste nie ste sami"
    21.6.2021
    Autor: Občianske združenie CYKLOMARATÓN Prešov
    0
  • Velodróm - budova 1.jpeg
    Mesto Prešov obnovilo vstupnú budovu na unikátnom cyklistickom velodróme. Po rekonštrukcii interiéru bola budova zateplená a pribudla aj nová fasáda.
    18.6.2021
    Autor: Mgr. Vladimír Tomek
    0
  • hokej 14
    Do Prešova mieri nový hokejový klub. Po prevode licencie sa zaradí medzi tímy slovenskej hokejovej extraligy. Najvyššia hokejová súťaž v SR sa tak môže hrať na prešovskom zimnom štadióne už v najbližšej sezóne 2021/2022.
    18.6.2021
    Autor: Mgr. Vladimír Tomek
    0
  • Karate Kids Prešov
    Aj keď od októbra 2020 došlo k uzavretiu športovísk v podstate až do dnešných dní, členovia Karate klubu Junior Prešov nezaháľali ani počas zúriacej pandémie. Okrem pravidelných ONLINE tréningov, ktoré mali deti z klubu k dispozícii zdarma, viaceré z úspešných PRESOV KARATE KIDS súťažili aj na čím ďalej častejšie sa vyskytujúcich ONLINE súťažiach.
    2.6.2021
    Autor: JUDr.Mgr.Čiernik
    0
  • Mesto Prešov podpísalo zmluvu na dodanie a montáž sedačiek na zrekonštruovanom zimnom štadióne. Ide o veľmi dôležitú súčasť vybavenia hokejovej haly, ktorá je potrebná pre úspešný začiatok extraligovej sezóny v Prešove.
    7.5.2021
    1
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK