PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/11992/presovski_hudobnici_pozyvaju_na_drinkin_fest.html

Prešovskí hudobníci pozývajú na DrinkIn Fest

Hudobná komunita Umpax pripravila pokračovanie DrinkIn Festu, ktorý sa uskutoční 1. júna. Na podujatí sa predstaví tiež nová vlna prešovských kapiel, ktoré od začiatku roka odohrali svoje koncerty aj v hudobnej relácii Svetlá hodinka, ktorú moderuje dvojica HuČo.
Fúzy Múzy
Fúzy Múzy

Každá z nich má svoj zvuk a osobitý štýl. „Aj skrz aktivity, ktoré robíme pod hlavičkou Umpaxu sa nám potvrdzuje, že scéna v meste žije a vyvíja sa. Vznikajú tu kapely, ktoré plnia kluby a vyrastá s nimi nové publikum. Veríme, že sa nám opäť podarí potešiť ľudí kvalitným servisom, ktorý si minulý rok pochvaľovali, a ponúkneme im najnovšiu hudobnú produkciu v jeden deň“, pozýva na podujatie jeden z organizátorov Stano Čorej.

Na druhom ročníku komunitného podujatia prešovských hudobníkov vystúpia Rigid Frigid, Binery, Fúzy Múzy, Superamigo, Raindown a Komajota. Keďže podujatie vyšlo tento rok na Deň detí, pripravili organizátori sprievodný program, ktorý začne už o jedenástej hodine. „Aj minulý rok sa prišli na DrinkIn Fest zabaviť mladí rodičia so svojimi deťmi. Tento rok sme pre nich pripravili predstavenie divadla Portál, sochársko-rezbársku výstavu KVET. Výtvarné umenie bude mať zastúpenie aj v rámci výstavy s názvom Periférne videnie za účasti autorov. Atraktívny bude tiež Live Painting, čiže improvizované maľovanie priamo počas podujatia“, dodáva spoluorganizátor Peter Migaš.

Príďte si vychutnať 1.júna 2013 jeden pekný deň v meste Prešov aj so svojimi blízkymi a priateľmi. Stretneme sa v areáli podniku DrinkIn na Okružnej ulici v Prešove. Vstup na festival je od 11:00 do 14:00 zdarma, kedy prebehne program pre deti. Potom je potrebné zakúpiť si vstupenku na koncerty za 4 eurá. Lístky je možné rezervovať si každý deň v DrinkIne. Program moderuje Radovan Kollarčík. Po festivale je pripravená afterparty Radio Grooves dvojice Radovan & José.

Viac relácii Svetlej hodinky: http://pis.sk/clanky/umpax/

 
10.5.2013 | Autor: Edo Kopček | Kultúra a voľný čas | čítané: 8158 krát