Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Prvý koncert na prešovskom amfiteátri v tomto roku otvorí Metallica Revival!

Jar nám začala, len pred nedávnom a slnečné lúče už lákajú vybehnúť na koncerty, festivaly pod holým nebom a poriadne sa prebudiť zo zimného spánku. Nemuseli sme dlho čakať a hudobná metropola na východnom Slovensku pozýva na 1. OPEN AIR koncert tohto roku v Prešove.

Na podujatí sa predstavia mladé prešovské talenty, ako aj ostrieľaná košická formácia či hviezda programu Metallica revival.

Každá z nich má svoj zvuk a osobitý štýl. Ťahákom podujatia je METALLICA revival band INTREPID, ktorý sa predstaví prešovským fanúšikom na premiérovej udalosti v tomto kalendárnom roku na prešovskom amfiteátri už 12. apríla! Pre návštevníkov je pripravený 2-hodinový program tejto vernej kópie metalovej legendy. Kapela Intrepid sa prvý krát prihlásila na pole slovenskej metalovej scény v roku 1998. Jej smer bol jasný, čo najvernejšie interpretovať skladby legendárnej americkej kapely Metallica. Skupina Intrepid je na scéne už vyše 15 rokov a určite má svojim fanúšikom čo ponúknuť.

Zvláštnosťou pre viacerých môže byť skorý začiatok podujatí pod holým nebom. Apríl býva hlavne čo sa týka počasia veľmi vrtkavý. „Apríl je mesiac, ktorý v posledných rokoch zvykne byť dostatočne teplý na to, aby sa akcia mohla konať aj pod holým nebom. Preto sme chceli zaexperimentovať a rozhodli sme sa prvú udalosť v tomto kalendárnom roku spraviť na amfiteátri, ktorý deň, čo deň prechádza rôznymi úpravami a pomaly začína mať výraznejšie kontúry dôstojného prostredia na oddych. Samozrejme sme mysleli aj na to, že nás počasie môže zradiť, preto sme sa rozhodli v prípade nepriaznivého počasia akciu presunúť do Bizarre Music Cafe na Sídlisku 3, ktorý je momentálne kapacitou a prostredím asi najvyhovujúcejší fungujúci klub v Prešove“, prezradil o podujatí spoluorganizátor Matúš Jaško.

Na podujatí sa okrem kapely Intrepid predstavia aj mladé prešovské talenty Kompliment a Odtiaľ Potiaľ, ale aj ostrieľaná košická formácia Meredith. Vychutnáte si support predkapiel v štýle hard-rock, punk-rock a košický melodic metalcore od kapely Meredith. „Myslím, že tento koncert sa zaradí medzi viaceré menšie udalosti na amfiteátri, ktoré sa tam chystajú, nakoľko by bola škoda tento priestor nevyužiť“, dodal spoluorganizátor Matúš Jaško. Či sa jedná o novú tradíciu otvorenia sezóny na amfiteátri sa necháme prekvapiť.

Príďte si vychutnať 12. apríla 2014 1. koncert na prešovskom amfiteátri v tomto roku! Stretneme sa v areáli amfiteátra v Prešove. Brána sa pre vás otvorí už od 16. hodiny.

Cena lístkov je 4€ v predpredaji (263 pub, Lokal Pub, Bizarre music cafe alebo na čísle 0948035387) a 5€ na mieste.

V PRÍPADE NEPRIAZNIVÉHO POČASIA SA KONCERT USKUTOČNÍ V BIZARRE MUSIC CAFE NA SÍDLISKU 3!

Zdroj: mojamuzika.sk

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK