Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Naj mestom sa stal Prešov

Prešov sa stal víťazom v celoslovenskej ankete s názvom Divy Slovenska, ktorú vyhlásil portál pravda.sk a získal tak titul NAJ mesto Slovenska. Tým sa opäť potvrdilo, že naše mesto nie je výnimočné len pre nás Prešovčanov, ale má svojich obdivovateľov aj v iných kútoch Slovenska.

Prešov (foto: Makbedrik Dream Photo)
Prešov (foto: Makbedrik Dream Photo)

Portál pravda.sk počas leta vyhlásil anketu s názvom Divy Slovenska, v rámci ktorej môžu čitatelia hlasovať každý týždeň tematicky. Minulý týždeň sa hlasovalo za NAJ mesto Slovenska a víťazom súťaže sa stal Prešov. Čitatelia mali možnosť vybrať si jedno z 12 slovenských miest a oznámkovať ho bodmi od 1 do 10. Mesto Prešov získalo prvenstvo s najvyšším bodovým ohodnotením - 7,67 b. Druhé miesto obsadila Banská Štiavnica, ktorá získala 6,94 b. V tesnom závese za ňou sa umiestnil Bardejov s počtom bodov 6,49, po ňom nasledovali Košice, Levoča, Banská Bystrica, Trenčín, Nitra, Žilina, Bratislava, Trnava a Skalica.

Bližšie informácie sú dostupné na: http://cestovanie.pravda.sk/ostatne/clanok/323851-vyberame-divy-slovenska-naj-mesto-je-presov

Zdroj: presov.sk

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
13. zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov
Primátor mesta Prešov Ing. František Oľha podľa § 13 ods. 4 písm. a) zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva
Okresné hasičstvo oslavuje storočnicu
Hasiči v prešovskom regióne pomáhajú ľuďom už celé jedno storočie. Toto významné výročie si pripomenú už 5. mája 2024 od 11.00 hod. na Hlavnej ulici v Prešove.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK