Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Michaella v novom klipe: Halóóó, toto som ja!

Speváčka Michaella si užíva leto. Vo svojom aktuálnom singli Summer Mood sa teší z každej maličkosti a rovnakou mincou „platí“ i v novom klipe.

Hoci ho pôvodne neplánovala, nakoniec si natáčanie užila so všetkým, čo k tomu patrí, lebo popri scenári a účinkovaní v ňom si ho sama zabezpečovala aj producentsky.

Michaella priznala, že klip k Summer Mood v jej plánoch nefiguroval, ale v poslednej dobe sa často rozhoduje spontánne, zo dňa na deň. Keď si teda „večer“ povedala, že sa ide točiť, „ráno“ oslovila s ponukou na spoluprácu Maroša Fabiána. Na pľaci sa nestretli prvýkrát, pretože práve tento talentovaný a kreatívny kameraman jej pripravil vizitku na festival Discovery vo Varne, kde s piesňou STOP získala Cenu partnerských rádií a ocenenie Najlepšie spracované aranžmány. „Klip som mala v hlave zostrihaný ešte pred tým, ako sme vôbec vytiahli a zapli kameru. Keď som si púšťala song v aute na plné pecky, spievala som si, dvíhala ruku…, stále sa mi pred očami objavovali scény, ktoré som do klipu chcela. Preto som si povedala, že video bude“, vysvetľovala Michaella.

Klip sa natáčal v okolí Prešova, ale prvé zábery vznikli v Belgicku. Za všetkým stojí status na Facebooku, náhoda a chuť zabávať seba, i ostatných. V tomto duchu sa niesli aj ostatné dokrútky na Slovensku. Michaella nechala ľudí baviť sa a keďže dvakrát im to hovoriť netrebalo, točenie sa zmenilo na letný žúr. „Pri hľadaní ľudí do klipu sa mi z Belgicka prikomentoval do konverzácie kámoš Miňo, ktorý vyzýval všetkých, aby do toho išli. Vtedy ma napadol bláznivý nápad, aby sa postavil pred kameru aj on. Napísala som mu, tancuj alebo rob hocičo, jednoducho podpor moju myšlienku, aby sme pokračovali ďalej. Nakoniec som sa z neho výborne nasmiala“, dodala dobre naladená Michaella.

Hlavné úlohy patrili v scenári, okrem iného, slnečnému počasiu a obyčajnej hojdačke zavesenej na strome. Slnko sa nerozpakovalo a pozvanie „prijalo“, horšie to bolo s hojdačkou, ktorej hľadanie zabralo niekoľko dní. Michaella sa však nechcela vzdať a riešenie nakoniec našla. Večer o desiatej zavolala manažérke kaštieľa v Hermanovciach. „Celý klip vyzerá tak, ako som chcela. Verím tomu, že miestami rozosmeje, pobaví a nájde si svojich fanúšikov. Pred kamerou som nič nekomplikovala, pretože v tomto sa cítim najlepšie a chcela som ľuďom ukázať, aká je Michaella v skutočnosti. Veselá, usmievavá a šťastná… Myslím si, že sa zhodneme, ak poviem, že nielen na koncertoch, ale i v klipoch je dôležité ukázať ľuďom, halóóó, tak toto som ja“, zdôraznila Michaella.

Video archív nájdete na tv.pis.sk

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK