Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Pri nehode neďaleko Veľkého Šariša bola ťažko zranená 16-ročná chodkyňa

K dopravnej nehode s vážnymi zraneniami došlo v stredu (13.8.) krátko po 17.00 h. Na ceste 1/68 za križovatkou Veľký Šariš – Kanaš došlo k zrazeniu 16-ročnej chodkyne.

Zatiaľ môžeme len predpokladať, že 18-ročný vodič z obce Tulčík viedol motorové vozidlo značky Ford v smere od Prešova na Sabinov, pričom na križovatke za vyznačeným priechodom pre chodcov vo svojom jazdnom pruhu narazil vozidlom do mladej chodkyne prechádzajúcej cez priechod pre chodcov. Dychová skúška na zistenie požitia alkoholických nápojov pred a počas jazdy bola u vodiča negatívna. Zranené dievča bolo prevezené do nemocnice v Košiciach, nakoľko dôsledkom dopravnej nehody utrpela vážne zranenie“, informovala dnes hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Ako ďalej uviedla, na vozidle vznikla škoda 1000 eur a poverený príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov už začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK