Streda, 24. apríl 2024
Meniny má Juraj | zajtra Marek

V septembri sa do školy pôjde s úsmevom

Aj keď august prekročil svoju pomyselnú polovicu a školopovinné deti majú pred sebou ešte pár dní na výlety, tábory a takzvaného voľna, prešovskí školáci sa už teraz môžu tešiť na blížiaci sa september a začiatok školského roka.

V našom meste sa totiž návrat do školských lavíc nesie každoročne v duchu radosti a najmä úsmevu.
Mesto Prešov aj tento rok organizuje podujatie s názvom DO ŠKOLY S ÚSMEVOM 2014, ktoré sa uskutoční 2. septembra o 13:00 h na pódiu v centre mesta.

Na tejto akcii sa roztancujú nielen základné školy, základné umelecké školy, ABC Centrum voľného času, ale aj nádejné kultúrne kolektívy, speváci, speváčky, tanečníci, herci, muzikanti, v neposlednom rade tiež športové družstvá i jednotlivci, ktorí reprezentujú mesto Prešov doma i v zahraničí.

Súčasťou tohto dňa bude aj "Prešov ROCK NIGHT", vystúpenie rockových kapiel so začiatkom od 19:00 h.

Hlavnou myšlienkou tohto nielen zábavného, ale aj náborovo–prezentačného podujatia je ukázať možnosti aktívneho využitia voľného času detí a mládeže mimo školských povinností prostredníctvom kultúrnych a športových kolektívov v meste.

Po zhliadnutí krátkych ukážok kolektívov a voľno-časových centier sa mládež môže priamo prihlásiť do niektorých z prezentovaných krúžkov.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
13. zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov
Primátor mesta Prešov Ing. František Oľha podľa § 13 ods. 4 písm. a) zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK