Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Katka Knechtová má nový singel „Naveky“, na ktorom opäť spolupracovala s Depešákom!

Speváčka Katarína Knechtová má nový singel s názvom „Naveky“! Hudbu aj text k skladbe „Naveky“ napísala samotná Katarína Knechtová.

V piesni spieva o tom, že ľudia, ktorých milujeme v nás naveky zanechajú svoj odraz. Na novinke opäť spolupracovala s Christianom Eignerom, známym hudobníkom z kultovej skupiny Depeche Mode. Speváčka má na jeseň veľké plány, k nového singlu „Naveky“ chystá klip a čoskoro vyráža na turné s Cigánskymi Diablami!

Speváčka, skladateľka a textárka Katarína Knechtová predstavila novú skladbu s názvom „Naveky“. Text aj hudbu k novej piesni vytvorila samotná speváčka. Katka v nej spieva o tom, že ľudia, ktorých milujeme v nás naveky zanechajú svoj odraz.

Myšlienka piesne „Naveky“ spočíva v mojom presvedčení, že ak niekoho milujeme a ten človek odíde z nášho života z akýchkoľvek dôvodov, niečo z neho si v sebe nesieme do konca života. Niečo z neho posúvame ďalej, do sveta, do iných ľudí, či už pocit, myšlienky… Jednoducho, už naveky máme v sebe odraz človeka, ktorého sme milovali.“ Vysvetľuje Katka Knechtová.

Oceňovaná speváčka si na spoluprácu k novinke „Naveky“ vybrala opäť rakúskeho producenta a bubeníka Chrisa Eignera, s ktorým spolupracovala na albume „Tajomstvá“. Skladba „Naveky“ sa nahrávala v Rakúsku, doma u Katky Knechtovej a v Studiu 7 v Prešove. Tentokrát bola spolupráca s kolegom legendárnych umelcov ako Depeche Mode, U2 či George Michaelom nielen na profesionálnej, ale aj v kamarátskej rovine. Pri nahrávaní skladby si totiž Katka Knechtová s Christianom Eignerom užili aj grilovačku.

Spolupracovala som opäť s Christianom Eignerom a zároveň s jeho priateľom Nikom Stoesslom. Skúšala som spolupracovať s ďalším producentom na inej piesni, ale Chris postavil latku veľmi vysoko a ja som nebola spokojná. Tak som mu poslala moju novú pieseň a poprosila ho o radu. Chytil sa toho, pretože sa mu pieseň veľmi páčila a o dva týždne som už bola v štúdiu. Tentokrát to bolo celkom iné, pracovali sme ako priatelia. V štúdiu u neho doma sme nahrávali a večer sme grilovali. Myslím, že tá pohoda je cítiť aj z nahrávky.“ Teší sa Katka Knechtová.

K novej skladbe „Naveky“ plánuje Katarína Knechtová nakrútiť videoklip. Zároveň sa bude maximálne pripravovať na Katarína Knechtová & Cigánski Diabli Tour 2014, ktoré je výnimočným spojením dvoch slovenských hudobných interpretov. 12-členné hudobné zoskupenie očarí originálnou hudobnou šou 14 slovenských miest. Fanúšikovia Katky Knechtovej sa môžu tešiť na originálne verzie hitov „Za Tebou“, „Spomaľ“, „Muoj Bože“, „Naveky“, „Keby“, „Zmier svetlo s tmou“ či „Hlava vinná, telo nevinné“. Na 14-tich koncertoch po celom Slovensku zaznie aj duet so Silviou Šarközi a samozrejme skvelé výkony Cigánskych Diablov s bravúrnym cimbalovým majstrom a umeleckým vedúcim Ernestom Šarközim. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal a v miestnych kultúrnych domoch a divadlách.

zdroj: mojamuzika.sk

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK