Utorok, 04. jún 2024
Meniny má Lenka | zajtra Laura

Hokej: Východniarske derby PHK Prešov a HC Košice

V nedeľu 16.11.2014 sa v Prešove v Sedlo aréne konalo Východniarske derby medzi PHK Prešov a HC Košice.

Na najlepší tým HC Košice z našej ligy , sme sa svedomito pripravovali , pán tréner nás pripravoval na ťažký zápas, komentuje Tomáš Kostelník.

V danej vekovej kategórii za HC Košice hrali 4-táci no za PHK Prešov bolo zloženie rôznorodé z dôvodu nedostatku hráčov danej kategórie, preto na ľad nastúpili aj 3-tiaci a dokonca aj 2-háci.

Výsledok 1:17 je pravdivý a odzrkadľuje celkový nedostatok hráčov v PHK pre jednotlivé kategórie.

Mohlo by Vás zaujímať
Mierový beh mal svoju zastávku aj v Prešove
Bežci Mierového behu bežali aj cez Prešov so zastávkou v Zariadení pre seniorov Náruč. Seniorom aj žiakom neďalekej Katolíckej spojenej školy sv. Mikuláša predstavili hlavnú myšlienku tohto behu.
Tatran Prešov získal 18. majstrovský titul
Hádzanári Tatrana Prešov zvládli rozhodujúci piaty súboj o majstrovský titul, keď na domácej palubovke vyhrali nad tímom MŠK Považská Bystrica po výsledku 22:16 (13:6) a po roku vrátili majstrovský titul späť do Prešova. Zelenobieli oslavujú celkovo 18. titul v ére samostatnosti, celkovo s tromi federálnymi majú ako najúspešnejší klub na Slovensku na konte už 21 majstrovských titulov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK