Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Pri zrážke vlaku s autom vyhasol ľudský život

Na trati Prešov - Veľký Šariš sa dnes približne o 8.25 h zrazil osobný vlak s motorovým vozidlom Škoda Felicia. Vodič auta prišiel pri nehode o život.

(foto: Google)
(foto: Google)

K zmienenej nehode došlo na Bajkalskej ulici v Prešove, konkrétne v blízkosti tamojšieho železničného priecestia, ktoré je síce bez závor, ale vybavené svetelnou a zvukovou signalizáciou.

Hovorkyňa Železníc SR (ŽSR) Martina Pavliková v tejto súvislosti uviedla, že spomenuté zvukové a svetelné zabezpečenie priecestia bolo dnes ráno plne funkčné a v činnosti.

Doprava na trati je momentálne prerušená. V tejto súvislosti sme zabezpečili náhradnú autobusovú dopravu pre cestujúcu verejnosť“, doplnila hovorkyňa ŽSR.

Okolnosti nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Nateraz možno povedať iba toľko, že v prípade nebohého muža ide o vodiča Škody Felicie. Vlak ju po zrážke tlačil pred sebou približne 200 metrov.

Mohlo by Vás zaujímať
Dopravno-bezpečnostná akcia
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK