Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Polícia pátra po nebezpečnom páchateľovi, ktorý môže byť ozbrojený

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po motorovom vozidle, ktoré malo byť použité pri pripravovanom lúpežnom prepadnutí. Polícia tiež pátra po páchateľovi obzvlášť závažného zločinu lúpeže.

Národná kriminálna agentúra vyšetruje rozsiahly prípad lúpeží bankovej inštitúcie a v tej súvislosti pátra po Antonovi Hupkovi z Pezinka, ktorý čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Hrozí mu až výnimočný trest. Z miesta trvalého bydliska odišiel ešte v marci tohto roka.

Popis osoby: Anton Hupka je vysoký 196 cm, má štíhlu postavu, na krátko ostrihané čierne vlasy a hnedé oči. Zvykne nosiť strnisko a na chrbte má tetovanie po celej ploche pravej lopatky dve lebky spojené plameňmi.

Polícia pátra v tejto súvislosti aj po tmavomodrom osobnom motorovom vozidle Suzuki Vitara s evidenčným číslom Y952JWR, trojdverové s pravostranným riadením a nápismi GV 1600 bielej farby na dverách spolujazdca, vybavené nerezovými „stupačkami“. Podľa zistení polície mali vozidlo kúpiť páchatelia pokračovacieho obzvlášť závažného zločinu lúpeže ešte koncom minulého roka v Českej republike s úmyslom použiť ho na pripravované lúpežné prepadnutie.

Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o tomto mužovi alebo vozidle, oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK