Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

Dvaja mŕtvi v areáli bývalých kasárni

V areáli bývalých kasárni na Masarykovej ulici v Prešove boli včera večer (po 18:00 hod.) nájdení mŕtvi dvaja muži.

Išlo o 25 ročného muža z Chminianskych Jakubovian a 55 ročného muža zo Sačurova. Obaja nebohí boli nájdení na povale jednej z opustených budov kasárni. Tela našli dvaja kamaráti mladšieho nebohého, ktorí ho boli hľadať v Prešove, nakoľko v obci sa už niekoľko dní neukázal a vedeli, že zvykol prespávať v bývalých kasárňach. Následne vec oznámili na polícií. Obhliadajúci lekár nenašiel na telách žiadne stopy násilia a cudzieho zavinenia. Ako pravdepodobnú príčinu smrti uviedol podchladenie, k presnému zisteniu príčiny smrti nariadil vykonanie pitvy.
Polícia o udalosti spísala úradný záznam a prípadom sa ďalej nezaoberá.

Mohlo by Vás zaujímať
Dopravno-bezpečnostná akcia
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK