Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Lúpežné prepadnutie v Prešove

Včera (16.12.2014) krátko pred 17-tou hodinou došlo v Prešove, v jednej z predajní na Ul. A. Prídavku k lúpežnému prepadnutiu.

Doposiaľ neznámy páchateľ prepadol 55 ročnú predavačku. Páchateľ si po vstupe do predajne na tvár natiahol šatku a pristúpil k predajnému pultu, pričom z vrecka bundy vytiahol najprv mikroténové vrecko, ktoré položil na predajný pult a následne vytiahol aj zbraň - pištoľ, ktorú namieril na ženu. Muž od ženy pýtal celodennú tržbu, ktorú mu však odvážna predavačka odmietla dať a zo svojho telefónu začala volať na políciu. Muž v tom obtiahol zbraň a neustále mieril na ženu, ktorá sa telefonicky kontaktovala s políciou. Hneď ako žena začala hovoriť s políciou, páchateľ vzal svoje mikroténové vrecko a z predajne utiekol.

Podľa popisu predavačka ide o mladého muža vo veku 20-25 rokov, štíhlej postavy, vysokého 175-180 cm, hnedé oči a na sebe mal oblečenú svetlozelenú bundu, po ktorej boli vodorovné čierne pruhy. V čase prepadu mal na hlave kapucňu a mal na sebe svetlé tepláky. Na základe uvedeného bolo vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru Prešov začaté trestné stíhanie zo zločinu lúpeže – páchateľovi v prípade vypátrania a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK