Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Trojica mladíkov napadla v prešovskom trolejbuse 40-ročného muža

V trolejbuse mestskej hromadnej dopravy v Prešove upozornil počas jazdy 40-ročný muž troch chlapcov na to, aby sa správali slušne, nehulákali a nevyjadrovali sa vulgárne.

(ilustračné foto: dpmp.sk)
(ilustračné foto: dpmp.sk)

Mladíci ho za to napadli, zhodili na zem, udierali a kopali do tváre a celého tela.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová, trolejbus medzitým došiel na zastávku na Ul. Levočskej, kde útočníci vystúpili von, pričom strhli so sebou aj napadnutého muža a v útokoch pokračovali.

Ľudia v trolejbuse, ako aj na zastávke vyzývali útočníkov, aby prestali, ale políciu zavolali až neskôr. Privolaní policajti útočníkov okamžite zadržali - mladíci sa k činu priznali. Po vykonaní potrebných procesných úkonov boli traja muži na základe opatrenia službukonajúceho prokurátora prepustení na slobodu. Napadnutý muž bol prevezený do nemocnice na ošetrenie, kde lekári zistili, že utrpel viaceré zranenia. Predpokladaný čas liečenia je predbežne stanovený na sedem dní“, uviedla hovorkyňa.

Ďalej povedala, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever začal trestné stíhanie pre prečin výtržníctva.

Súvisiace články
14.1.2015 Aktérov bitky v trolejbuse najprv oslobodili. Už sú zase za mrežami
Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK