Utorok, 23. apríl 2024
Meniny má Vojtech | zajtra Juraj

Grimmy Dance League

Dňa 24. a 25. januára 2015 sa tanečníci zo Súkromnej ZUŠ GRIMMY a z Tanečného klubu GRIMMY zúčastnili prvej tohtoročnej tanečnej súťaže, ktorá sa konala v Dome kultúry v Martine pod názvom DEEP DANCE LEAGUE 2015.

Je to trojkolová medzinárodná tanečná súťaž, ktorá sa riadi pravidlami Slovenskej tanečnej organizácie IDO a kde tanečníci zbierali body do Slovenského pohára, alebo nominácie na Majstrovstvá SR v Disco Disciplínach. A že sa naši tanečníci nestratili a perfektne rozbehli novú tanečnú sezónu svedčí aj množstvo finálových umiestnení, ktoré sme získali.

1.miesto – Hip-Hop sólo juniori - Richard Berezný
1.miesto - HH sólo ženy HVK - Anna Gutová
1.miesto - HH duo HVK - Anna Gutová a Nataša Cápová
2.miesto - HH sólo muži HVK (mládež) - Milan Hnat
2.miesto - HH duo juniori - Richard Berezný a Emma Tkáčová
2.miesto – Disco Dance sólo deti mini – Liana Krakovská (7 ročná)
3.miesto – Disco Dance sólo juniori – Oliver Midlár
4.miesto - HH sólo juniorky - Emma Tkáčová
4.miesto – Disco Dance duo HVK – Denisa Richtáriková a Petra Straková
5.miesto - HH sólo juniorky - Laura Baranová
5.miesto - HH sólo ženy HVK - Vanesa Ďurovčíková
5.miesto - HH duo HVK - Milan Hnat a Vanesa Ďurovčíková
6.miesto - HH duo juniori - Laura Baranová a Laura Kažíková
6.miesto – Disco Dance sólo deti mini – Michaela Stašová (6 ročná)
7.miesto – Disco Dance sólo HVK – Lucia Kalná

a ďalšie skvelé semifinálové umiestnenia si v silnej konkurencií vybojovali:
8.miesto – HH duo HVK – Diana Berezná a Bibiána Puškárová
9.miesto - DD duo deti – Tatiana Feková a Nina Medoňová
10.miesto - DD duo deti – Kristína Švačová a Michaela Gočová
11.miesto – HH duo juniori – Sabina Kucová a Amy Kručayová
12.miesto - DD duo juniori – Viktória Tomková a Oliver Midlár
15.miesto – DD sólo juniori – Barbora Kamenčíková

Je to pre našich tanečníkov veľký úspech, pretože v niektorých disciplínach súťaží bežne aj 90-100 tanečníkov. Už teraz sa pripravujeme na ďalšie súťaže, ktoré nás čakajú v Bratislave, Považskej Bystrici, Leviciach, Martine, Košiciach, Senici, Šali a zároveň na Majstrovstvá SR. Najviac sa však tešíme na tradičný GRIMMY DANCE CUP, ktorý sa uskutoční 21. a 22. marca 2015 v Prešove. Bude to už 13.ročník úspešnej a veľmi obľúbenej celoslovenskej tanečnej súťaže.

Dúfame, že aj tento rok bude minimálne taký úspešný, ako minulý, keď sme získali 41 medailových umiestení na slovenských aj medzinárodných tanečných súťažiach. Z toho 15 zlatých, 21 strieborných a 5 bronzových. Medzi NAJ minuloročné úspechy považujeme 2.miesto na Svetovom pohári v Disco free style Katky Fabiánovej a 7.miesto na Majstrovstvách sveta v Street dance show duo, ktoré získali Katka Fabiánová a Milan Hnat, ktorí sú aj aktuálni Majstri Slovenska v tejto disciplíne. Katka je aj vicemajsterka SR v Disco free style (kombinácia disco dance a gymnastiky). Milan je zase vicemajster SR v Hip-hop sólo muži. 2.miesto na Majstrovstvách SR 2014 získala aj úspešná Street dance show choreografia juniorov „Gatsby show“, autormi ktorej sú Ingrid Fabian a Kamila Švachová. 3.miesto na Majstrovstvách SR 2014 v Hip-Hop formáciách juniorov získala choreografia „Los banditos“, ktorej autorkou je Anna Gutová. Tanečníkom v GRIMMY sa aktívne venujú úspešní dlhoroční tanečníci a kvalifikovaní pedagógovia Zuzana Krivdová, Katarína Fabiánová, Ivana Kundľová, Milan Hnat, Anna Gutová, Nataša Cápová, Ingrid Fabian, Katarína Fečová, Adela Forrai, Jana Kovaľová.
Tanečný klub GRIMMY oslávi tento rok svoje 20. výročie. Pôsobí v Prešove na Tkáčskej 3, ale aj na viacerých prešovských základných školách a v Košiciach na Ovručskej 1.

Michaela Stašova, Liana Krakovská
Oliver Midlár, Viktória Tomková
Nataša Cápová, Anna Gutová
Richard Berezný, Emma Tkáčová
Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Prešovským volejbalistom po dvoch rokoch ušlo finále, zahrajú si o bronz
Vo štvrtok pokračovala Niké Extraliga mužov štvrtými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov opäť hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu dokázali reagovať na 2-setové manko, ale napriek vyrovnaniu padli v tajbrejku po setoch (21:25, 23:25, 25:22, 25:23, 12:15). Museli sa skloniť pre súperom, ktorý ich po výhre 3:1 na zápasy poslal do série o bronzové medaily. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 2:2.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK