Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Šiel za synom, doposiaľ sa nevrátil

V pondelok (16.03.2015) o 20:30 hodine, 46 ročná žena oznámila na Obvodné oddelenie Policajného zboru Humenné nezvestnosť svojho 55 ročného manžela.

Humenčanka uviedla, že manžel v sobotu (14.3.2015) asi pol hodinu pred polnocou odišiel z bytu so slovami, že ide za ich synom, ktorý bol v tom čase v nejakom podniku v Humennom. Muž k synovi nedošiel a do dnešného dňa o sebe nepodal žiadnu správu - jeho mobilný telefón je vypnutý. Vzhľadom k tomu, že sa v minulosti nič podobné nestalo, oznamovateľka sa obáva o jeho život a zdravie.

Nezvestný muž je vysoký 180 cm, štíhlej postavy, má podlhovastú tvár, šedivé vlasy s plešinou do pol hlavy. Naposledy mal oblečené čierne rifle, pruhovaný sivomodrý sveter a béžovú obojstrannú flanelovú vetrovku. Na nohách mal obuté čierne kožené nízke topánky.

Polícia po mužovi okamžite vyhlásila pátranie, taktiež bola vykonaná pátracia akcia, do ktorej bolo zapojených 20 policajtov (služby poriadkovej i kriminálnej polície) so služobným psom a 28 hasičov. Počas akcie boli prepátrané oblasti - lesné porasty v katastri zv. Hubková v Humennom, popri rieke Laborec smerom k obci Jasenov ako aj smerom k obci Hažín nad Cirochou a k obci Lackovce. Následne aj oblasti v lesnom poraste nad sídlisko Pod Sokolejom až k obci Jasenov a obci Chlmec a Ptičie. Taktiež boli vykonané operatívne previerky v meste Humenné.

Doposiaľ sa ale nezvestnú osobu nepodarilo nájsť ani zistiť žiadne relevantné skutočnosti ani poznatky. Polícia vyzýva občanov, ak by mali akékoľvek informácie k hľadanému mužovi, aby to oznámili na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo na známom telefónnom čísle 158.

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Pri rannej kontrole
dosiahol hodnotu takmer 1,5 promile.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK