Sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav | zajtra Jarmila

V Spojenej škole mali deň otvorených dverí

Bol to deň ako každý iný ... a predsa bol osemnásty máj 2015 na Spojenej škole, Matice slovenskej 11 v Prešove výnimočný. Od skorého rána to tam vrelo ako v úli, pretože brány školy boli otvorené pre širokú verejnosť.

Nechýbali ani vzácni hostia: Ing. Andrea Turčanová - primátorka mesta Prešov, PhDr. Kvetoslava Komanická – vedúca odboru školstva z OÚ Prešov, PhDr. Anna Bohmerová – vedúca oddelenia odborných a metodických činností odboru školstva z OÚ Prešov a mnohí iní. Žiaci pod vedením šikovných a tvorivých pedagógov si pripravili atraktívny program, ktorému predchádzal príhovor riaditeľky spojenej školy PaedDr. Chalupovej a prezentácia aktivít školy na interaktívnej tabuli. Hostia neodchádzali hladní ani smädní, k dispozícii bolo bohaté pohostenie a záverečnou bodkou dňa bolo pochutenie si na maďarskom guľáši. Škola sa predstavila v celej svojej rozmanitosti i ľudskosti.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK