Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

Prešovský fotoklub PAF 5,6 zažiaril na súťaži fotoklubov s názvom TAMAPO

V tvrdej konkurencii veľkých fotoklubov zvučných mien s medzinárodnou účasťou sa prešovský fotoklub PAF 5,6 umiestnil na krásnom šiestom mieste.

Súboj titanov (Dušan Majerník)
Súboj titanov (Dušan Majerník)

Predseda prešovského fotoklubu Mgr. Slavko Hudák to vníma ako veľký úspech, a hovorí, že sme vlastne tretí najlepší fotoklub na Slovensku, kedže pred nami skončili len dva kluby zo Slovenska a ostatné boli zahraničné. Víťazom súťaže TAMAPO sa stal ruský fotoklub.

S prihliadnutím na to, že prešovský fotoklub je relatívnym nováčikom a založený bol pred rokom a pol, je to skutočne veľké ocenenie. Pri vyhodnocovaní jednotlivých fotografii sa umiestnila v tejto súťaži fotografia člena tohto klubu "Súboj titanov" Ing. Dušana Majerníka taktiež na krásnom šiestom mieste. Samozrejme členovia klubu sa zúčastňujú aj iných rôznych svetových súťaží, kde už majú taktiež úspechy. Člen prešovského fotoklubu PAF 5,6 Erich Reichel získal na medzinárodnej súťaži Bardaf SPRING 2015 prestížnú striebornú medailu FIAP SILVER.

Entuziazmus nám nechýba, takže ideme ďalej“, prezradil s úsmevom šef prešovského fotoklubu.

Súvisiace články
14.4.2017 Prešovský fotoklub PAF 5,6 na svetovej špičke!
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK