Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Naj webové stránky základných škôl

Školský rok 2015/2016 sa čoskoro začína. Prostredníctvom internetového portálu IQkids.sk sa vyberieme spoznávať školské webové stránky základných škôl miest Prešovského kraja. Tie najlepšie, ktoré upútajú našu pozornosť – vám predstavíme už koncom septembra.

Prečo je školská webová stránka dôležitá? Vzťah medzi školou, žiakom a rodičom je založený na vzájomnom porozumení,  komunikácii a informovanosti. K tomu prispievajú aj školské webové stránky. Aktívny a moderný prístup ku vzdelávaniu – to je aj kvalitná školská webová stránka. Spoločne s našimi porotcami mapujeme už v týchto dňoch webové stránky základných škôl.

Čo všetko hľadajú na webových stránkach ZŠ žiaci, rodičia, ale aj bežní návštevníci si overíme už v priebehu nasledujúcich troch týždňov. Webové stránky ZŠ okresných miest Prešovského kraja ostanú „pod lupou“ ich návštevníkov. Okrem vyhodnotenia najlepších stránok, prinesieme (aj) informácie o tom, čo jednotlivé skupiny návštevníkov hľadajú na stránkach.

15. septembra uzavrieme „sledovanie webových stránok“ našimi porotcami – odborníkmi, ale aj žiakmi, rodičmi, bežnými návštevníkmi. Zaujíma nás vzájomná komunikácia, grafické prevedenie, multimediálna nástenka s fotografiami, či rôznymi dokumentami.

Chceme vidieť kreatívne webové stránky, na ktorých každý návštevník nájde čo hľadá!
Pozorujeme, navštevujeme, ale sa aj pýtame všetkých skupín. Výsledky nášho pozorovania prinesieme 30. septembra 2015 na webovej stránke IQkids.sk. Držíme palce!

Mohlo by Vás zaujímať
Máte doma budúceho škôlkara?
sto Prešov informuje rodičov o možnosti podávania žiadostí na prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie do materských škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov na školský rok 2024/2025.
PREŠOVSKÁ UNIVERZITA SA STALA ODBORNÝM GARANTOM PROJEKTU NA BILINGVÁLNE VZDELÁVANIE DETÍ ZÁKLADNÝCH ŠKÔL
Prešov, 11. 04. 2024 – Prešovská univerzita (PU) v Prešove nadviazala spoluprácu s občianskym združením BILI School na projekte zameranom na bilingválne vzdelávanie detí od prvej triedy základnej školy. Tento inovatívny program, ktorý sa zaoberá vzdelávaním detí v dvoch jazykoch súčasne – slovenskom a anglickom, sa plánuje pilotne spustiť na vybraných verejných základných školách po celom Slovensku už v nadchádzajúcom školskom roku.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK