Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

O skládku menej

Vďaka všímavosti prešovských mestských policajtov bola v Prešove odstránená ďalšia čierna skládka, ktorú vytvorili neprispôsobiví občania z okolitých obcí.

Hliadka mestskej polície vlastnou kontrolnou činnosťou zistila v utorok 25. augusta, že v katastri mesta Prešov, presnejšie v poraste na Vodárenskej ulici, sa nachádza skládka komunálneho odpadu.

Ďalším šetrením bolo zistené, že skládku založili neprispôsobiví občania z obcí Chminianske Jakubovany a Hermanovce, ktorí sa nachádzali na mieste. Osoby boli na mieste stotožnené. Uvedení občania boli vyzvaní, aby skládku za sebou odstránili, čo aj dobrovoľne urobili.

Skládka bola odstránená v spolupráci s Mestským úradom Prešov oddelením verejnoprospešných činností a Technickými službami mesta Prešov, ktoré zabezpečili nákladné motorové vozidlo a odvoz skládky.

Súbežné Mestská polícia oficiálne oznámi túto skutočnosť starostom obcí, kde majú osoby trvalý pobyt a taktiež Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny, pre potreby ďalšieho konania na úseku starostlivosti o deti a mládež.

V tomto roku ide o tretiu takúto skládku zistenú príslušníkmi MsP. Dve predchádzajúce sa nachádzali smerom na Malý Šariš a neďaleko obchodného centra Möbelix. Všetky boli po zistení zlikvidované.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK