Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Značka Šariš rozprúdila leto na Východe

Približne 14 000 ľudí navštívilo tento rok začiatkom septembra Deň otvorených dverí pivovaru Šariš, ktorý bol už tradične vyvrcholením letných festivalových aktivít značky Šariš.

Počas tohto dňa mali návštevníci možnosť nielen sa zabaviť vďaka kvalitnému hudobnému a sprievodnému programu, ale aj ochutnať poctivé východniarske pivo, ktorého sa vypilo takmer 38 000 „pol litrákov“ a prezrieť si pivovar a výrobu piva zvnútra. Túto možnosť využilo celkovo 900 návštevníkov, ostatní si mohli napríklad vypočuť prednášku sládka Janka Píryho, alebo sa odviazať počas koncertov Jany Kirschner či IMT Smile.

Dňu otvorených dverí predchádzala šnúra koncertov a vystúpení s názvom My sme východ. „Tento rok sme zaznamenali vynikajúcu návštevnosť a teší nás, že road show akcií My sme Východ sa svojou veľkosťou približuje najväčším slovenským festivalom a láka stále viac východniarov žijúcich mimo svoj domov, “ uviedol Dušan Mateička, senior brand manažér značky Šariš. Celkovo sa na zaujímavý program do Sniny, Humenného, Stropkova, Bardejova a Michaloviec prišlo pozrieť viac ako 21 000 fanúšikov piva Šariš.

„Na Dni otvorených dverí som po prvýkrát a som skutočne príjemne prekvapený. Najviac sa mi páčil Čekyho koncert, navyše som sa dozvedel veľa nových vecí o výrobe piva počas prehliadky závodu, “ prezradil jeden z návštevníkov akcie na Veľkom Šariši, Ján Kondáš z Košíc.

Bardejov
DOD  Veľký Šariš
DOD  Veľký Šariš
Humenné
Humenné
Snina
Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK