Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

11. - 12. kolo florbalovej extraligy

Výsledky víkendovej florbalovej extraligy:

Prešovský chlapci s plným počtom 10 bodov!!! !

V sobotu si najskôr juniori poradili s aktuálne prvým tímom juniorskej extraligy z ATU Košice 7:5 a pripravili im tak prvú prehru v tejto sezóne. Potom muži po tuhom boji porazili Nižnú 8:6.

V nedeľu muži privítali aktuálneho majstra zo Žiliny a nedali im najmenšiu šancu, ked vyhrali vysoko 7:2. Juniori cestovali do Košíc, kde nastúpili proti miestnemu Florku. 5 minút pred koncom ešte prehrávali 6:3 ale zásluhou 5!!! gólov za necelých 5 minút zápas otočili a potvrdili tak svoju silu. Gratulujeme a všetkým fanúšikom ďakujeme za podporu.

Muži:

FBC Mikuláš Prešov - FBK Nižná 8:6(3:3,3:2,2:1)
Góly: Sikorjak 2, Joščák 2, Leško, Komínek, Grivalský, Štofko
Asistencie: Tall 2, Kassay 2, Ringer, Komínek

FBC Mikuláš Prešov - FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina 7:2(1:1,3:1,3:0)
Góly: Komínek 2, Štofko 2, Ringer, Leško, Joščák
Asistencie: Tall 3, Joščák, Ringer
Zostava: Sninčák, Barnišin - Sikorjak, Štofko, Grivalský, Adamov, Joščák - Komínek, Kassay, Leško, Baláž, Pazdič, Ringer, Tall
Vedúci mužstva: Sninčák, Fedor

Juniori:

FBC Mikuláš Prešov - ATU Košice 7:5(2:1,3:0,2:4)
Góly: Leško 5, Danč, Novotný
Asistencie: Dlugoš, Novotný, Schichman

Fbo Florko Košice - FBC Mikuláš Prešov 6:8
Góly: Leško 3, Danč, Aštary, Novotný, Matis, Minich
Asistencie: Matis, Leško, Minich, Dlugoš, Danč
Zostava: Prevužňák, Barnišin - Leško, Dlugoš, Barnišin, Dlugoš, Danč, Novotný, Matis, Minich, Pavlík, Schichman, Pustý, Dovičák Kozák, Aštary

Mohlo by Vás zaujímať
HOKEJBAL: Prešov na jar zatiaľ 100- percentný.
Prvé extraligové turnaje v roku 2024 majú za sebou už aj hokejbalisti Prešova, ktorý pokračujú v nasadenom tempe z jesennej časti.
Majsterky Slovenska zavítali na prešovskú radnicu
Prešovské hokejistky z klubu ŽHK 2000 - ŠARIŠANKA Prešov sa stali majsterkami Slovenska vôbec po prvýkrát vo svojej takmer 30-ročnej histórii fungovania klubu. Osobne ich na prešovskej radnici privítal a zagratuloval k ich úspechu aj primátor mesta František Oľha.
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
Prešovským volejbalistom po dvoch rokoch ušlo finále, zahrajú si o bronz
Vo štvrtok pokračovala Niké Extraliga mužov štvrtými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov opäť hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu dokázali reagovať na 2-setové manko, ale napriek vyrovnaniu padli v tajbrejku po setoch (21:25, 23:25, 25:22, 25:23, 12:15). Museli sa skloniť pre súperom, ktorý ich po výhre 3:1 na zápasy poslal do série o bronzové medaily. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK