Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Valentínske vyznanie mestu

Mesto Prešov pripravilo pre všetkých zamilovaných valentínsku súťaž. Na víťazov čaká romantická večera pri sviečkach.

Sviatok sv. Valentína sa už od dávna spája s rôznymi formami vyznania lásky. Preto pripravilo mesto Prešov tento rok súťaž o najkrajšie Valentínske vyznanie nášmu mestu. „Našim cieľom je zapojiť čo najviac Prešovčanov, aby zasielali romantické fotky so zakomponovaným motívom mesta Prešov, “ uviedla k tejto novinke primátorka Andrea Turčanová.

Fotografie s kontaktnými údajmi môžu všetci zasielať do 12. februára na vytvorenú adresu: valentin@presov.sk. Zaslané fotky budú následne zverejňované v albume na facebookovom profile mesta Prešov (Mesto Prešov - oficiálna stránka).
„Už teraz sa tešíme na fotografie zachytávajúce prejav lásky k svojmu mestu cez zaľúbené páry či rodičov so svojimi deťmi. Tá fotka, ktorá získa najviac "páči sa", bude odmenená romantickou večerou pri sviečkach, “ dodala primátorka.

Počas dní pred sv. Valentínom sa budú môcť zaľúbené páry fotografovať aj pri tradičnom valentínskom megasrdci v centre mesta.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK