Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Primátorka medzi vŕtačkami

V Prešove od včera pôsobí najväčší európsky predajca stavebnín a potrieb pre domácich majstrov a domácnosti. Pribudli aj pracovné miesta.

„Je pozitívne, že budova, ktorú pozná každý domáci majster v Prešove, nezostala prázdna, ale že opäť ožila. Významným plusom je tiež fakt, že nový zamestnávateľ nielen zachoval pôvodný počet pracovných miest, ale vytvoril aj niekoľko nových, “ skonštatovala primátorka Andrea Turčanová počas slávnostného otvorenia predajne.

V predajni teraz našlo prácu 52 ľudí, čo je o trinásť percent viac ako v predchádzajúcom období. Predajňa, zaodetá do oranžových farieb, ktorej maskotom je pracovitý bobor, po novom tiež ponúka takmer dvojnásobný počet druhov tovarov.

„V deň otvorenia prišiel obrovský počet zákazníkov, veríme, že budú odchádzať spokojní nielen v prvý deň otvorenia predajne, ale aj v budúcnosti, “ doplnila riaditeľka predajne Ing. Miriam Saifová.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK