Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Prešov súťaži o titul Najkrajšie mesto Slovenska 2016

Mesto Prešov sa aj v tomto roku zapojilo do súťaže Najkrajšie mesto Slovenska 2016 / Primátor Slovenska 2016.

Lokálpatrioti môžu prejaviť svoj vzťah k mestu či obci, ktorá je pre ich srdce najkrajšia na portáli http://www.slovakregion.sk/presov-0. Rovnako môžu podporiť svoju primátorku resp. primátora.
Tlačidlá na hlasovanie sú v spodnej časti stránky, je však potrebná registrácia, čo každý hravo zvládne. Po registrácii sa potom môže hlasovať raz za hodinu, čiže teoreticky každý môže dať mestu denne 24 hlasov.

Motivácia: Hlasujúci sú zaradení do žrebovania, pričom ceny sa rozdeľujú každý mesiac:
1) pobyty pre dve osoby na dve noci
2) rodinné vstupy do wellness
3) knižné balíčky
4) Cestovné lexikóny Slovenskej republiky
5) software Zoner Photo Studio 16

Milí Prešovčania, podporme naše mesto a našu primátorku.
Prajeme Vám príjemné hlasovanie.

Pravidlá súťaže:

SÚŤAŽ "NAJKRAJŠIE MESTO A OBEC SLOVENSKA 2016"

Priebeh súťaže: od 1.4.2016 (od 12:00) do 31.10.2016 (do 12:00)
Súťaží sa v kategóriách Mesto Slovenska 2016 a Obec Slovenska 2016.

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE:
1.) Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby - hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na http://www.slovakregion.sk/presov-0
Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Registrácia tu!
2.) Hlasovať za mesto/obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec (to znamená, že jedno a to isté mesto/obec dostane od jedného hlasujúceho maximálne 24 hlasov denne). Hlasovať sa môže za viac miest a obcí v priebehu jednej hodiny.
Hlasuje sa kliknutím na "Pridaj hlas!" v hlasovacom zariadení pod prezentáciou mesta/obce.
3.) Zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac uživateľov odovzdávajúcich hlas.

SÚŤAŽ "PRIMÁTOR/STAROSTA SLOVENSKA 2016"

Priebeh súťaže: od 1.4.2016 (od 12:00) do 31.10.2016 (do 12:00)
Súťaží sa v kategóriách Primátor Slovenska 2016 a Starosta Slovenska 2016.

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE:
1.) Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby - hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť podporiť primátorov a starostov miest a obcí Slovenska prostredníctvom internetu na http://www.slovakregion.sk/presov-0
Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Registrácia tu!
2.) Ak má niekto záujem podporiť svojho primátora/starostu, zašle krátky popis s kladnými aktivitami a úspešnými projektmi, ktoré vykonal pre svoje mesto/obec.
Popis je možné zaslať pomocou baneru, ktorý je umiestnený pod každou prezentáciou mesta/obce.
3.) Na konci súťaže bude zo všetkých zaslaných e-mailov – podporných hlasov vybratý primátor/starosta, ktorý svojimi aktivitami a realizovanými projektmi najviac prispel k rozvoju mesta alebo obce.

Výsledky budú zverejnené 5.11.2016 o 12:00 hod.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK