Sobota, 04. máj 2024
Meniny má Florián | zajtra Lesana, Lesia

Dobrý festival rozsvieti prírodné kúpalisko a pokúsi sa zahnať dážď jógou!

Dobrý festival sa každoročne snaží zlepšovať a prinášať pre svojich návštevníkov novinky a zaujímavosti nie len zo sveta hudby.

Tento rok prvý krát doslova rozsvieti Delňu! V areáli bude zabezpečené jedinečné led osvetlenie prešovskou spoločnosťou, ktorá medzi prvými na svete priniesla novú technológiu LED svietidiel.

„Delňa je veľký areál a náklady na jej osvetlenie sa vždy vyšplhajú do neskutočných výšok. Pre mňa ako organizátora je preto spojenie s kamarátmi z prešovskej spoločnosti LED-SOLAR skvelou príležitosťou ako maximálne zvýšiť návštevníkom ich komfort a bezpečnosť, a pritom nezaťažovať životné prostredie, keďže spotreba elektriny takýchto svetiel je niekoľkonásobne nižšia ako u klasických halogénových osvetlení napájaných či už z „klasickej“ siete alebo z naftového generátora. Máme týmito svetlami osvietený aj prešovský amfiteáter“, uviedol Miro Tásler, organizátor festivalu.

Veda aj technika ide míľovými krokmi vpred a Dobrý festival určite nechce zaostávať. Prvý krát budú na festivale zriadené aj free wi-fi hotspoty, ktoré budú dostupné počas oboch dní 24 hodín denne.

Návštevníci môžu počítať aj s vyššou úrovňou hygienických zariadení, keďže na festivale budú zabezpečené aj luxusné prívesy so splachovacími toaletami. Každý, kto čo i len raz navštívil akýkoľvek festival, sa tejto informácii určite veľmi poteší.
Okrem nabitého hudobného programu ponúka aj tento ročník veľké množstvo sprievodných aktivít. V sobotu ráno sa bude pri cvičení jogy vyzývať slnko, aby krásne hrialo, pripravené sú tradičné prehliadky a workshopy bojových umení, diskusie, filmy, dobrý detský kútik, dobré jedlo a o pitný režim bude tiež zodpovedne postarané.

Dobrý festival sa bude konať v dňoch 17. – 18.6.2016 na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove.

Zatiaľ potvrdené mená na DOBROM FESTIVALE 2016: IMT SMILE so špeciálnym programom a hosťami Petrom Lipom a Katkou Knechtovou, Richard MÜLLER, PUĽS, Žobráci, Kandráčovci, Chiki liki tu-a, Heľenine oči, Korben Dallas, Nocadeň, česká black-metalová legenda TŐRR, ElevenHill, Katka Koščová, Satin Lead, Robo Mikla a priatelia, N3O Akustika, Karpina, Psilocybe Larvae (RUS), Ramchat, Tásler Pufo Band, Walter Schnitzelsson, Wild People, Grexabat, Michaela, Oplan, Sanchez Amsterdam, Edo Klena, Lunatic Gods, Doomas, Ester, AMC Trio, Olis Bakulu+Slight, B-COMPLEX/Matia, Duall, Le Babar (B), IM Cyber (CZ), LTJ BUKEM+MC Stamina (UK), Back2Love DJs+Gapa Sax a mnohí ďalší.

Vstupenky: ticketportal

Súvisiace články
27.5.2016 Dobrý festival posilní svoj tanečný program!
Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK