Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Prešov má majstra Slovenska v karate! Na oslave KK Junior KATKA KNECHTOVÁ A ROMAN VOLÁK!

11.06.2016 sa uskutočnili premiérové MAJSTROVSTVÁ SLOVENSKEJ REPUBLIKY GOJU RYU 2016 v Košiciach. PRESOV KARATE KIDS opäť potvrdili svoje kvality a získali dokopy 8 medailí (1-2-5).

Bojovalo sa tvrdo.

Je potrebné poďakovať VÚKABU, hlavne prezidentovi p. VALENTOVI a ďalším hlavným predstaviteľom únie, že dokázali na vrcholovej úrovni, bez problémov, profesionálne zorganizovať 1. ročník skvelého podujatia. Veríme, že započali budúcu , ,tisícročnú, , históriu tohto skvelého podujatia. VIVA M-SR GOJU RYU. Teraz poďme k výsledkom koňarov z tohto skvelého podujatia.

MANUEL LACI (http://karate-presov.sk/projekt-juniorko) sa stal prvým MAJSTROM SLOVENSKA GOJU RYU v KUMITE 8-9 ročných chlapcov! Malý Manuel potvrdil, že je talent na pohľadanie a že ak sa dá šanca, všetko je možné. MANUEL je pre rok 2016 najlepším z najlepších vo svojej kategórii v štýle GOJU RYU.

Ďalšie výsledky prešovčat:
MANUEL LACI - 1.miesto KUMITE 8-9 CH. - MAJSTER SLOVENSKA 2016 GOJU RYU !!!
MELÁNIA LACIOVÁ - 2. miesto KUMITE 8-9 DIEV.
OLIVER LEFEROVIČ - 2. miesto KUMITE 12-13 ŽIACI
ALEXANDRA ŠOFRANEKOVÁ - 3. miesto KUMITE 10-11 Ž.
MARKO KAŠPRIŠIN - 3. miesto KUMITE 8-9 ŽIACI
JAKUB PORJANDA - 3. miesto KUMITE 8-9 ŽIACI
LUCIA SKLENKOVÁ - 3. miesto KUMITE 8-9 ŽIAČKY
TOBIAS HAVRILLA - 3. miesto KUMITE 12-13 ŽIACI
Medailistom blahoželáme, ostatným odkazujeme, že prehry posúvajú vpred. OSU.

Ešte 3 dni pred Majstrovstvami Slovenska KK Junior zoorganizoval krásnu akciu. Skúšky a odovzdávanie cien KK Junior za sezónu 2015/16.

Skúšky technickej vyspelosti reprezentantov KK Junior + odovzdávanie cien pre najúspešnejších reprezentantov KK Junior dopadli vynikajúco. Boli pozvaní rôzni zaujímaví hostia - KATKA KNECHTOVÁ, ROMAN VOLÁK, VLADIMÍR JUREK Z TV JOJ, JÚLIUS VALENTA a mnohí ďalší, ktorí pridali ruku k dielu a podporili KK JUNIOR. Bolo pripravené výborné pohostenie, super torta, koláčiky a oslava sezóny 2015/16 mohla začať. Dopadla na jednotku s hviezdičkou. Boli odovzdané pamätné plakety pre p. VALENTA (PREZIDENT VÚKABU A VICEPREZIDENT SZK), predsedu KK Junior p. NOVACKÉHO a podpredsedu KK Junior p. GREŇA, ktorí sa zaslúžili o rozvoj karate v Slovenskej republike, resp. v Prešove.

CENY PRE REPREZENTANTOV KK JUNIOR V SEZÓNE 2015/16:
CENA PETRA BRODU PRE NAJLEPŠIEHO PRETEKÁRA KK JUNIOR V SEZÓNE 2015/16 - ZÍSKAL JU GREGOR LEHOTSKÝ
CENA DANIELA SLADKOVSKÉHO PRE NAJVAČŠIEHO BOJOVNÍKA KK JUNIOR V SEZÓNE 2015/16 - ZÍSKALA JU JÚLIA VRAŇUCHOVÁ
CENA RASTISLAVA MIKLIČA PRE NAJLEPŠIEHO NOVÁČIKA KK JUNIOR V SEZÓNE 2015/16 - ZÍSKALA JU ANNA AMÁLIA JAŠŠOVÁ
CENA FRANTIŠKA ZUMMERA PRE NAJVAČŠIEHO SKOKANA KK JUNIOR V SEZÓNE 2015/16 - ZÍSKAL JU MATEJ KRAJŇÁK

Všetci ste boli jednotky, vrátane rodičov a podporovateľov PRESOV KARATE KIDS. Detičky si tento deň budú pamätať navždy... OSU.
PREŠOV ŽIJE KARATE... .
www.karate-presov.sk, FACEBOOK: Karate klub Junior Presov, junior@karate-presov.sk

Krásna torta od p. Čejku
MANUEL LACI SA STAL MAJSTROM SLOVENSKA GOJU RYU V KUMITE
MELÁNIA LACIOVÁ - MODRÉ OBI, NA CESTE  ZA TITULOM VICEMAJSTERKY SLOVENSKA.
PRESOV KARATE KIDS PRED MAJSTROVSTVAMI SLOVENSKA BOLI BOJOVO NALADENÍ.
ROMAN VOLÁK A KATAKA KNECHTOVÁ BOLI SUPER
SKÚŠKY + OSLAVA SEZÓNY KK JUNIOR
Vlado Jurek odovzdáva cenu NOVÁČIKA ROKA Amálii Anne Jaššovej
Vlado Jurek s Romanom Volákom prišli pozdraviť KARATE KIDS a odovzdávali ceny
VÝPRAVA KK JUNIOR NA M-SR GOJU RYU V KOŠICICACH
Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vstúpili do play-off domácim víťazstvom
V sobotu odštartovala vyraďovacia časť Niké Extraligy mužov. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili na domácej palubovke súperov z Nitry. Zverenci trénera Erika Digaňu zvíťazili v prvom zápase štvrťfinálovej série 3:0 (25:23, 25:17, 25:20) a v sérii hranej na 2 výhry vedú 1:0. Svoj postup medzi top štvorku môžu potvrdiť už vo štvrtok (14.3.2024) pod Zoborom.
V Prešove ocenili naj športovcov už po 63. raz v histórii
Mesto Prešov ocenilo v posledný februárový deň svojich najúspešnejších športovcov za rok 2023 počas galavečera v Parku kultúry a oddychu. Športovcom roka sa stal hádzanár Lukáš Urban z domáceho klubu Tatran Prešov. Do Siene slávy prešovského športu bola uvedená významná osobnosť hádzanárskych dejín Pavol Palša a in memoriam tam pribudol aj legendárny prešovský futbalista Gejza Šimanský. Galavečerom hostí už tradične sprevádzal známy športový komentátor Marcel Merčiak.
Majsterky Slovenska zavítali na prešovskú radnicu
Prešovské hokejistky z klubu ŽHK 2000 - ŠARIŠANKA Prešov sa stali majsterkami Slovenska vôbec po prvýkrát vo svojej takmer 30-ročnej histórii fungovania klubu. Osobne ich na prešovskej radnici privítal a zagratuloval k ich úspechu aj primátor mesta František Oľha.
Tatran Prešov získal už 25. Slovenský pohár
Hádzanári Tatrana Prešov oslavujú zisk jubilejného 25. Slovenského pohára! Z cennej trofeje sa tešia osemnástykrát v ére samostatnosti a sú neohrozenými rekordérmi v počte víťazstiev v slovenskej pohárovej súťaži.
HOKEJBAL: Prešov na jar zatiaľ 100- percentný.
Prvé extraligové turnaje v roku 2024 majú za sebou už aj hokejbalisti Prešova, ktorý pokračujú v nasadenom tempe z jesennej časti.
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK