Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

STARONOVÝ MAJSTER v 3b Prešovskej Hokejbalovej lige

Sezóna 2015/2016 v 3b Prešovskej hokejbalovej lige je od pondelka minulosťou. Už v štvrtom finálovom zápase sme spoznali meno majstra.

Po roku sa ním stali opäť hráči vo farbách HBC PALUTO LUKYSPORT, ktorí tak obhájili majstrovský primát, keď v ligovej sezóne prehrali len 5 krát.

Výsledky:

HBC KNIGHTS CACTUS Bardejov - HBC PALUTO LUKYSPORT Prešov 1:7 (1:2, 0:2, 0:3)
Góly: Rusnák - Mar. Džupina 2, Mitra 2, Raschman, Jurčenko, Šándor 
Brankári: Zajac - Krasl
Vylúčenia: 1:3
Gól v oslabení: 0:1 
Strely na bránku: 20:32 
Rozhodcovia: Francan, PK
Ozvučenie: Stemarc Východ a Štefan Tóth 
Foto: Lucia Tóth 
Diváci: 142 !!! !
Konečný stav série: 1:3

... ... . mužstvo plné extraligových mien a nespornej kvality nenechali od začiatku ani jedného diváka na pochybách, že práve dnes sa rozhodne. Značne oslabené mužstvo Bardejova do polovice zápasu kládlo favoritovi odpor, no na víťazstvo to nemohlo stačiť. Svojou hrou však určite nesklamali a nie len vo finále, ale aj počas celej sezóny boli ozdobou súťaže. Najužitočnejším hráčom Play Off bol vyhlásený Vladimír STAŠ z víťazného tímu.

Miroslav Sála:“ Je to tam! Majstrovský titul je niečo výnimočné a ja som rád, že som mohol byť tento rok súčasťou tohto skvelého mužstva. Veľké poďakovanie ide hlavne Rasťovi Holečkovi, ktorý nám počas celej sezóny vytváral tie najlepšie podmienky zo strany manažéra.“

Dominik Dolhý:“Nášmu súperovi blahoželáme k víťazstvu. Momentálne sa v hlavách chlapcov premieľa len jedno slovko a to neúspech, no osobne si myslím, že to čo sme dosiahli si uvedomíme až zajtra. Moje poďakovanie patrí aj organizátorovi Petrovi Kochanovi, ktorí vytvoril v meste Prešov naozaj kvalitnú súťaž “

Peter Kochan: „Víťazovi samozrejme gratulujem k obhajobe titulu. Mužstvo Bardejova má v sebe neskutočný potenciál a svojimi výkonmi boli určite prínosom v novovzniknutej súťaži, ktorá by však asi nebola fungovala bez nášho generálneho sponzora Spoločnosti 3b, ale aj ostatným, ktorí nám podali svoju pomocnú ruku... ... patrí moje obrovské poďakovanie.“

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
Prešovským volejbalistom po dvoch rokoch ušlo finále, zahrajú si o bronz
Vo štvrtok pokračovala Niké Extraliga mužov štvrtými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov opäť hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu dokázali reagovať na 2-setové manko, ale napriek vyrovnaniu padli v tajbrejku po setoch (21:25, 23:25, 25:22, 25:23, 12:15). Museli sa skloniť pre súperom, ktorý ich po výhre 3:1 na zápasy poslal do série o bronzové medaily. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK