PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/15904/s_usmevom_do_skoly.html

S úsmevom do školy

9. ročník podujatia Do školy s úsmevom ponúka prešovským školákom opäť prežiť začiatok školského roka v duchu radosti a smiechu. 5. septembra od 11:00 h sa na pódiu na pešej zóne predstavia nádejní umelci i športovci a všade okolo bude kopec zábavy.

Aj keď letné prázdniny sú ešte v plnom prúde a školáci ešte stále myslia viac na tábory a rodinné výlety, september sa nezadržateľne blíži a s ním aj začiatok školských povinností. Mesto Prešov im však návrat do školských lavíc už tradične spríjemňuje podujatím Do školy s úsmevom. Jeho deviaty ročník sa uskutoční 5. septembra od 11:00 h na pódiu v centre mesta

Na tejto akcii sa roztancujú nielen základné školy, základné umelecké školy, ABC Centrum voľného času, ale aj nádejné kultúrne kolektívy, speváci, speváčky, tanečníci, herci, muzikanti, v neposlednom rade tiež športové družstvá i jednotlivci, ktorí reprezentujú mesto Prešov doma i v zahraničí.

Hlavnou myšlienkou tohto nielen zábavného, ale aj náborovo–prezentačného podujatia je ukázať možnosti aktívneho využitia voľného času detí a mládeže mimo školských povinností prostredníctvom kultúrnych a športových kolektívov v meste. Po zhliadnutí krátkych ukážok kolektívov a voľno-časových centier sa mládež môže priamo prihlásiť do niektorých z prezentovaných krúžkov.

Vidíme sa 5. septembra, dovtedy ešte pekné a pohodové prázdniny!

 
22.8.2016 | Autor: Veronika Kmetóny Gazdová | Mesto Prešov | čítané: 2164 krát