Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

S úsmevom do školy

9. ročník podujatia Do školy s úsmevom ponúka prešovským školákom opäť prežiť začiatok školského roka v duchu radosti a smiechu. 5. septembra od 11:00 h sa na pódiu na pešej zóne predstavia nádejní umelci i športovci a všade okolo bude kopec zábavy.

Aj keď letné prázdniny sú ešte v plnom prúde a školáci ešte stále myslia viac na tábory a rodinné výlety, september sa nezadržateľne blíži a s ním aj začiatok školských povinností. Mesto Prešov im však návrat do školských lavíc už tradične spríjemňuje podujatím Do školy s úsmevom. Jeho deviaty ročník sa uskutoční 5. septembra od 11:00 h na pódiu v centre mesta

Na tejto akcii sa roztancujú nielen základné školy, základné umelecké školy, ABC Centrum voľného času, ale aj nádejné kultúrne kolektívy, speváci, speváčky, tanečníci, herci, muzikanti, v neposlednom rade tiež športové družstvá i jednotlivci, ktorí reprezentujú mesto Prešov doma i v zahraničí.

Hlavnou myšlienkou tohto nielen zábavného, ale aj náborovo–prezentačného podujatia je ukázať možnosti aktívneho využitia voľného času detí a mládeže mimo školských povinností prostredníctvom kultúrnych a športových kolektívov v meste. Po zhliadnutí krátkych ukážok kolektívov a voľno-časových centier sa mládež môže priamo prihlásiť do niektorých z prezentovaných krúžkov.

Vidíme sa 5. septembra, dovtedy ešte pekné a pohodové prázdniny!

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK