Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Nestoj v zápche, pracuj v Prešove! Unicorn Systems avizuje ďalších 70 pracovných miest pre východniarov.

Unicorn Systems otvoril svoje vývojové centrum na východe Slovenska, v Prešove, len začiatkom tohto roka, no už tretíkrát avizuje ďalšie voľné pracovné miesta pre východniarov. Teraz má záujem najmä o IT špecialistov, jedná sa o ďalších takmer 70 pracovných miest.

„Rastieme rýchlo a ako sme pri otvorení vývojového centra v Prešove sľúbili, postupne navyšujeme počty zamestnancov v tejto pobočke. Veľký záujem máme aktuálne o IT seniorov, pre ktorých sme pripravili už druhú sériu prednášok s profesionálmi o novinkách zo sveta technológií – Open Technology Day, “ uviedol Richard Schwartz, riaditeľ produkčného streamu spoločnosti Unicorn Systems.
Spoločnosť Unicorn Systems patrí k lídrom v oblasti softvérových riešení v rámci Európy. Cieľom série workshopov je odovzdávať know – how, prinášať nové myšlienky a technológie zo sveta IT, vzdelávať programátorov a IT seniorov v jednotlivých regiónoch a formou odborných prednášok vytvárať priestor pre stretnutia a nové kontakty ľudí v tejto oblasti. Vstup na odborné prednášky je pre všetkých voľný.

„Veríme, že neustále prehlbovanie kvalifikácie odborníkov z Unicorn Systems nám umožní dodávať našim klientom ešte kvalitnejšie a inovatívnejšie riešenia ako doteraz, “ uviedol Schwartz.
Ďalší workshop zo série Open Technology Day sa venuje oblasti bankovníctva a problematike dátových púmp. Prednášajúcim bude Miroslav Vasiľ, ktorý pôsobí ako Consultant a Project Manager v spoločnosti Unicorn Systems a podieľal sa na viacerých významných projektoch v oblasti bankovníctva a energetiky. Viac ako 5 rokov sa venoval rozvoju a servisu bankových frontendových systémov využívajúcich dátové pumpy pre konsolidáciu dát z bankových backendových systémov.
Workshop „Dátové pumpy - konsolidácia dát z bankových backend systémov“ sa bude konať 7.11.2016 o 19.00 hod v Prešove, v priestoroch spoločnosti Unicorn Systems.
Prihlásiť sa môžete prostredníctvom emailu na denisa.farkasova@vigour.sk, účasť je bezplatná.

Spoločnosť Unicorn Systems doteraz otvorila 15 vývojových centier na Slovensku, v Čechách, Holandsku či na Ukrajine. Teraz už ani Prešovčania nemusia za kvalitnou prácou cestovať, naopak, majú jedinečnú príležitosť vyskúšať si prácu v zahraničí pod stabilnou a dynamicky rastúcou značkou. Okrem stabilnej práce spoločnosť ponúka široké možnosti mimopracovných tímových aktivít, či program systematického vzdelávania.

Viac informácií: www.unicornsystems.sk www.damevamnaboj.sk

Unicorn Systems tvorí dnes viac ako 1100 ICT špecialistov, manažérov a odborníkov v oblasti IT. Spoločnosť sa, ako aj celé IT odvetvie vo svete, neustále rozvíja a rastie, pribúdajú nové projekty a softvérové riešenia Unicornu si vyberá stále viac nových významných klientov.

O Unicorn Systems
Unicorn Systems je renomovaná európska spoločnosť, ktorá poskytuje najväčšie informačné systémy a riešenia z oblasti informačných a komunikačných technológií. Dlhodobo sa sústreďujeme na vysokú pridanú hodnotu a konkurenčnú výhodu v prospech našich zákazníkov. Pôsobíme na trhu už od roku 1990 a za ten čas sme vytvorili rad špičkových a rozsiahlych riešení, ktoré sú rozšírené a používané v najvýznamnejších podnikoch v rôznych odvetviach. Máme tie najlepšie referencie z oblasti bankovníctva, poisťovníctva, energetiky a utilít, komunikácie a médií, výroby, obchodu i verejnej správy. Našimi zákazníkmi sú popredné a najväčšie firmy. Detailne poznáme celé spektrum podnikateľských odvetví. Rozumieme princípom ich fungovania, ale aj špecifickým potrebám našich zákazníkov.
Naše komplexné tímy systematicky vzdelávaných odborníkov dokonale ovládajú všetky v súčasnosti obvyklé produktové rady, komponenty, technológie, a preto v podstate nemáme žiadne technologické obmedzenia. Napriek tomu, že pri práci uplatňujeme mnoho revolučných myšlienok, vlastné dodávky riešení podliehajú osvedčeným kritériám – kvalita, kvantita, termín a cena.
Táto aj ďalšie tlačové správy Unicorn Systems sú k dispozícii na webových stránkach www.unicornsystems.eu.

O Vigour
Vigour je mladá moderná spoločnosť poskytujúca pracovnú kapacitu IT špecialistov pre projekty významných spoločností v oblasti bankovníctva, poisťovníctva, energetiky, telekomunikácií, priemyslu, obchodu a verejného sektoru.
Spoločnosť Vigour bola založená v roku 1994. Na slovenskom trhu pôsobíme od roku 2007. V súčasnej dobe zamestnávame viac ako 700 IT špecialistov v Bratislave, Prahe, Brne, Mladej Boleslavi, Hradci Králové, Plzni a Kyjeve. Sme exkluzívnym partnerom spoločnosti Unicorn.
Viac informácií nájdete na webových stránkach www.vigour.sk

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK