Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Dopravná kontrola v Prešovskom kraji

V dôsledku uskutočňovaných opatrení na pozitívne ovplyvnenie bezpečnostnej situácie na cestách Prešovského kraja bola včera 01.12.2016 v dopoludňajších vykonaná na teritóriu Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov vykonaná osobitná dopravná kontrola.

Jej zameraním bola kontrola dodržiavania pravidiel cestnej premávky nemotorovými účastníkmi a kontrola dodržiavania zákazu používať telefónny prístroj počas vedenia motorového vozidla (okrem telefonovania s použitím systému "voľné ruky"). Do priameho výkonu bolo zaradených 121 policajtov (služby dopravnej polície, služby poriadkovej polície a služby železničnej polície).

Zistených bolo 182 priestupkov, z ktorých bolo 159 vyriešených na mieste v blokovom konaní, 22 priestupkov bolo vyriešených napomenutím a 1 priestupok bol oznámený do správneho konania /. Požitie alkoholu bolo zistené u 1 vodiča motorového vozidla.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK