Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Ekoprim Prešov v Košiciach remizoval

Prešovskí futsalisti po prvom polčase prehrávali. Z Košíc si nakoniec doniesli bod za remízu 4:4.

Do zápasu na palubovke tímu ZLATO lux Košice nastúpili Šarišania v oklieštenej zostave. Zo stabilného kádra hrali len piati hráči, ktorých doplnili mladí juniori. V prvom polčase boli aktívnejší domáci futsalisti, hráči FK Ekoprim pokračovali v ofenzívnom trápení. Počas stretnutia sa im navyše zranil Jakub Harčár, ktorý mal problémy s trieslom.

Už v treťom zápase Prešovčanov v rade sa opakoval podobný scenár. Po prvej dvadsaťminútovke prehrávali zeleno-bieli 1:3, na začiatku druhého dejstva Košičania svoj náskok navýšili na rozdiel troch gólov. Hráči prešovského klubu potom zabrali a v priebehu štyroch minút stav vyrovnali na 4:4. Góly FK Ekoprim v druhom polčase dávali Krempaský, Šoltis a Vrbovský. Zverenci trénera Hernándeza mohli v závere ešte strhnúť víťazstvo na svoju stranu, brankár domácich ale loptu vyrazil na roh.

António Hernández (tréner FK Ekoprim Prešov): „Prvý polčas hráme vždy defenzívne a cez prestávku si povieme, že nemáme, čo stratiť. Možno je problém v tom, že hrávam, som na ihrisku a čo treba meníme až cez prestávku. Na to, čo sme odohrali bol výsledok s Košicami dobrý, ale s tromi poslednými výsledkami nie sme spokojní. Nevieme to zlomiť, máme šance, súpera zatlačíme, ale to je všetko. Nevieme dať gól a súper nás trestá za každá chybu. Verím, že v blízkej dobe sa to otočí.“

V piatok 16. decembra bude FK Ekoprim Prešov hostiť minuloročného víťaza druhej ligy región Východ – hráčov Partizána Bardejov. Súboj 7. kola sa začína v hale na Baštovej ulici od 20.00 hod. „Po minulej sezóne im celá štvorka odišla do Košíc a už to nie je ten istý Bardejov, ale nechcem zahadzovať ich kvality. Hrali sme s nimi prípravný duel, vtedy neboli kompletní. Výsledky nemajú najhoršie, možno sa trápia v koncovke, ako my. Dúfam, že zahráme lepšie, “ dodal Hernández.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK