Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Grant pre aktívnych

Máte zaujímavý projekt? Do 16. januára môžete žiadať o jeho podporu v rámci grantového programu Šariš ľuďom.

Pivovary Topvar v spolupráci s Komunitnou nadáciou Veľký Šariš vyhlásili 3. ročník komunitného grantového programu Šariš ľuďom. Prostredníctvom neho chcú prispievať k podpore turizmu či zamestnanosti žien, seniorov, alebo telesne znevýhodnených v mestách a obciach Prešovského kraja.

Na takto zamerané projekty je pripravených celkovo 16 000 eur a o príspevok sa môžu uchádzať nadácie, neinvestičné fondy, neziskové organizácie či občianske združenia registrované Ministerstvom vnútra SR.

Uchádzať sa o príspevky je možné vyplnením formulára, ktorý je na www.pivovartopvar.sk a na www.komunitna-velkysaris.sk a jeho zaslaním do 16. januára 2017 e-mailom na adresu komunitna@nextra.sk.

Viac informácii je v prílohe:

Prílohy
Šariš ľuďom list
pdf
241,7 kB
Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK