Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Posielajte "zimné" fotografie do súťaže Čarovná zima v Prešove

Internetový portál Mladý fotograf prináša v januári súťaž určenú žiakom základných škôl a 8-ročných gymnázií do 15 rokov v Prešove.

Úlohou mladých fotografov je zdokumentovať nádherné zimné obdobie v našom meste a podeliť sa o „zimné“ zážitky prostredníctvom fotografie. Súťaž Čarovná zima v Prešove potrvá do polovice marca.

Obdobie bielej periny a mrazu zavládlo aj v Prešove. Konečne zima aká má byť a s ňou nastali aj jedinečné chvíle na sánkovačke a lyžovačke, či stavanie snehuliakov. Čarovné zimné obdobie potešilo najmä najmenších, ktorí sa tešia každej snehovej vločke. Neváhajte preto vyfotografovať zimu v Prešove a svoje zážitky zvečnite mobilným telefónom alebo fotoaparátom a pošlite fotografie do súťaže. Všetky fotografie, ktoré spĺňajú pravidlá súťaže zverejníme na stránke mladých fotografov – mladyfotograf.sk a troch z vás odmeníme štedrými darčekmi.

Vaše "zimné" fotografie posielajte emailom na fotosutaz@gmail.com, nezabudnite uviesť meno a priezvisko súťažiaceho, školu, vek a kontakt email/telefónne číslo (rodič alebo škola). Do súťaže Čarovná zima v Prešove môže súťažiaci poslať max. 3 súťažné fotografie, škola neobmedzený počet fotografií.

Organizátorom fotografickej súťaže Čarovná zima v Prešove je projekt mladých fotografov s rovnomenným názvom, ktorý je súčasťou celoslovenskej iniciatívy Rozumieme nadaným. Prostredníctvom projektu Mladý fotograf realizujeme množstvo aktivít, víkendových výletov, kurzov fotografovania a sústredení pre žiakov základných a stredných škôl.

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK