Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

„Polovičná Obrancovka“

Na ulici Obrancov mieru dôjde k čiastočnej uzávierke cesty. Dôvodom je rekonštrukcia kanalizácie.

V dňoch od 23. januára do 31. marca 2017 bude uzavretý pravý jazdný pruh v smere od križovatky ulíc 19. januára – Obrancov mieru po budovu Lesov SR š.p. OZ Prešov. Približne 150 metrový úsek bude uzavretý z dôvodu uloženia kanalizačnej prípojky vrátane náročných rekonštrukčných prác v podloží.

Premávka bude v tom čase presmerovaná do jedného jazdného pruhu štvorpruhovej komunikácie v smere Poprad – Košice, v úseku od križovatky ulíc 19. januára – Obrancov mieru po križovatku ulíc Obrancov mieru – Kollárová. Z dôvodu bezpečnosti bude cesta zabezpečená ochrannými zábranami, priečne uzávery budú zabezpečené smerovými doskami s výstražným svetlom pri každej z nich.

Po ukončení prác bude komunikácia uvedená do štandardnej prevádzky. Vydaniu rozhodnutia predchádzal súhlas Krajského dopravného inšpektorátu v Prešove.

Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK