PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16297/manzelske_znacky_sa_stretli_s_velkym_uspechom.html

Manželské značky sa stretli s veľkým úspechom

Symbolické manželské ŠPZ-tky si získali v priebehu pár hodín veľkú priazeň. Keďže dopyt po nich presiahol kusy určené pre záujemcov, prinášame možnosť vlastnej tlače.

Pre manželov, ktorí majú záujem vyjadriť svoju vďačnosť za manželstvo tým, že budú počas Národného týždňa manželstva mať vo svojom aute za sklom manželskú poznávaciu značku a na kontaktných miestach si ich vyzdvihnúť nestihli, prinášame šablónu. Na základe nej si je možné stiahnuť značku vo formáte MS WORD v prílohe a vytlačiť na vlastnej tlačiarni.

Tlačenú MPZ-tku je možné naďalej získať v predajniach siete KINEKUS (Bratislava, Trenčín, Púchov, Prievidza, Martin, Žilina, Ružomberok, Poprad, Košice).

Manželstvo symbolizuje v prenesenom význame aj cestu. A s cestou a cestovaním organizátori kampane na podporu manželstva - Národný týždeň manželstva prepojili vcelku originálne – tzv. Manželskou poznávacou značkou (MPZ), do ktorej si manželský pár vpíše svoje krstné mená spolu s dĺžkou manželstva. Uvedené číslo vyjadruje, ako dlho sú už manželia SPOLU NA CESTE svojím životom.

Symbolickú MPZ-ku umiestnia za zadné sklo svojho auta a takto verejne vyjadria, že sa za svoje manželstvo nielenže nehanbia, ale že sú za seba navzájom vďační a tešia sa, že majú jeden druhého. Pravdepodobne budeme takéto symboly tohtoročnej kampane vidieť počas Týždňa manželstva na našich cestách.

A že o príbehy manželov nebude núdza dokazujú aj viaceré vyjadrenia párov na webe NTM. Takisto všetci, ktorí si objednali MPZ-ky do svojho auta, dostali k nim letáčik s krátkymi, ale inšpirujúcimi výpoveďami 12 manželských párov o tom, ako oni vnímajú skutočnosť, že sú SPOLU NA CESTE a čo to pre nich znamená.

 

Prílohy

Mpz pre vlastnú tlač
doc
256,5 kB
9.2.2017 | Pridal: Redakcia PIS | Spoločnosť | čítané: 2189 krát