PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/16298/david_koller_sa_na_turne_po_slovensku_ochotne_foti_s_fanusikmi.html

David Koller sa na turné po Slovensku ochotne fotí s fanúšikmi

David Koller vydal minulý rok pozoruhodný album David Koller & Friends, na ktorom jeho pesničky prerobili po svojom slovenskí aj českí hudobníci.

Na sklonku roka absolvovali spoločné turné v Českej republike. Momentálne spevák koncertuje so svojím Kollerbandom v slovenských kluboch.

„Je to skvelá príležitosť pozrieť sa s Kollerbandom hudobne inam a zahrať si čo najviac a tiež s inými, skvelými kapelami, “ uviedol Koller pre médiá po úvodných dvoch koncertoch. Už teraz sa teší na fanúšikov, ktorí zavítajú na nadchádzajúce koncerty.

Na prvých koncertoch v Žiline a Jasnej sa po koncerte ochotne podpisoval a fotografoval so všetkými fanúšikmi. Práve aktuálne klubové koncerty sú podľa Kollera skvelou príležitosťou stretnúť sa krátko po vystúpení so svojimi priaznivcami. „Na veľkých koncertoch by si človek upísal ruku. Rád by som sa v tomto polepšil a vyšiel každému v ústrety. Viem, že je to pre niektorých ľudí zážitok a to sa dá naozaj jedine v kluboch“. Najbližšie sa s ním môžete stretnúť osobne tento štvrtok 9.2. v Trenčíne, piatok 10.2. v Košiciach a sobotu 11.2. v Banskej Bystrici.

Zatiaľ čo v úvode turné sa v pozícii priateľov predstavila skupina Katarzia, v Trenčíne vystúpi Mucha, Banskej Bystrici Hentai Corporation a na košickom koncerte Komajota, ktorá len pred pár dňami zverejnila svoju prerábku Kollerovej balady Gypsy Love. „Ten klavír ma dostal. Komajota vymyslela svoju osobitú a krásnu náladu k tejto piesni a teším sa, až im za to poďakujem. To video je čistý minimalizmus, “ dodáva David Koller s úsmevom. Na doplnenie treba povedať, že klip k pôvodnej verzii Gypsy Love natočil ďalší Prešovčan, Roland Vraník.

Lístky na koncerty sú stále k dispozícii v sieti Ticketportal.

 
9.2.2017 | Autor: Edo Kopček | Kultúra a voľný čas | čítané: 1842 krát