Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Dobrovoľní hasiči zopakovali prvenstvo v aktívnosti

Prešovskí dobrovoľní hasiči sú opakovane najaktívnejšími vo svojom okrsku. V rámci okresu Prešov im patrí druhé miesto.

Už druhý rok po sebe bol z hľadiska aktivity Dobrovoľný hasičský zbor Prešov vo svojom okrsku ocenený ako najlepší. Zároveň bol vyhodnotený ako druhý najlepší v celom okrese.

„Toto ocenenie sme získali zásluhou všetkých členov, ktorý sa aktívne počas celého roka zapájali do činnosti DHZ Prešov. Či už v zásahovej činnosti, kde vykonali množstvo zásahov technického charakteru pre Prešovčanov, alebo v športovej činnosti, kde vzorne reprezentovali DHZ Prešov a mesto Prešov na súťažiach v celom Prešovskom kraji ako aj v zahraničí, “ skonštatoval Branislav Obal, predseda DHZ mesta Prešov.

K významným podujatiam dobrovoľných hasičov v minulom roku patril prvý ročník súťaže O pohár primátorky mesta Prešov a tiež nultý ročník súťaže Železný hasič. Myslia však aj na mládež, keď pokračovali v tradícii halových súťaží kolektívov mladých hasičov, ktorej sa zúčastnilo 210 detí. Aktívni boli aj pri spolupráci s mestom, keď pomáhali pri čistení vodnej nádrže Delňa, kde odpracovali viac ako 160 brigádnických hodín.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK