Sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav | zajtra Jarmila

S festivalom Rock pod kameňom 2017 to bude jubilejná hudobná pestrosť

Arch Enemy, Nena, Amorphis, Axxis, Wanastowi Vjecy, Horkýže Slíže, Alkehol, Bijouterrier, Harlej, Doga, Turbo - na tieto kapely a hudobníkov sa môžu tešiť fanúšikovia na jednom z najlepších a najpopulárnejších slovenských festivalov.

Rock pod kameňom 2017

To sú prvé potvrdené hviezdy medzinárodného hudobného festivalu Rock pod Kameňom, ktorého pätnásty ročník prebehne od 2. do 4. augusta 2017 opäť v unikátnom prírodno-rekreačnom areáli rybníkov v Snine.

Aj tohtoročný jubilejný Rock pod Kameňom bude hudobne pestrý. Už z oznámených mien to vyzerá na zaujímavý program, ktorý sa bude odohrávať v známom rekreačnom prostredí Sninských Rybníkov v Snine. Novými prírastkami do zbierky headlinerov sú melodickí death metalisti ARCH ENEMY, jedna z najúspešnejších nemeckých speváčok NENA, ktorá zažiari na Slovensku a v Čechách vôbec svojim prvým vystúpením. Milovníkov škandinávskeho metalu prevalcujú fínski AMORPHIS, ktorí sú zárukou ozajstnej metalovej zábavy a patria k ozdobám mnohých európskych festivalov. Slovenská premiéra čaká tiež nemeckú legendu AXXIS, ktorá predvedie nielen svoje najväčšie hity, ale aj skladby z úplne nového albumu Retrolution.

Čistou elektrickou silou nás nabijú dievčatá zo Švajčiarska hrajúce skladby od AC/DC. Kapela BACK:N:BLACK nie sú a ani nechcú predstierať AC/DC, svoju lásku k ich hudbe sa jednoducho snažia preniesť ako fanúšičky práve cez hudobné pódia. „Páči sa mi vaša kapela. Vaša bubeníčka je skvelá!“ vyjadril sa k zoskupeniu Phil Rudd, bubeník AC/DC. Brian Johnson, spevák AC/DC dodal: „Robíte to dobre!“

Doposiaľ medzi ďalšími účinkujúcimi nájdeme známe mená, ktorých vystúpenia na festivale Rock pod Kameňom počas uplynulých ročníkov spôsobili nezabudnuteľné koncertné šou. Z našej česko-slovenskej scény potešia fanúšikov už takmer domáci WANASTOWI VJECY, Kuko s HORKÝŽE SLÍŽE, ALKEHOL, BIJOUTERRIER, HARLEJ, DOGA a TURBO.

Trojdňové vstupenky na Rock pod Kameňom 2017 sú už v predaji na predajných miestach v rámci mesta Snina (Cafe Capri), prostredníctvom formulára na webovej stránke http://www.rockpodkamenom.sk a v sieti Ticketportal.
Aktuálna cena permanentky je 25€ v limitovanom čase, cena sa bude čoskoro zvyšovať.

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom.

Festival Rock pod Kameňom sa uskutoční 2. -4. augusta 2017 v rekreačnej oblasti Sninské rybníky.

Zdroj: Pavol Dráb, PR manažér festivalu

Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK