Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Prešovský fotoklub PAF 5,6 na svetovej špičke!

Prešovčania s mladým fotoklubom zabodovali tými najsilnejšími zbraňami, teda najlepšími fotkami čo mali a získali ZLATÚ medailu.

Patrik Minar - Calming Rain
Patrik Minar - Calming Rain

Na prestížnej svetovej súťaži TRIERENBERG so sídlom v Rakuskom Linzi boli dňa 13.4.2017 vyhlásené konečné výsledky. Prešovský fotoklub PAF 5,6 získal zlato v kategórii „BEST DIGITAL FILE CLUBS”.
Individuálny úspech zaznamenal aj člen klubu Patrik Minár, ktorý získal v kategórií „SPORT, DYNAMICS AND MOVEMENT”, 1. cenu s fotografiou „Calming rain”.

Urobili sme top výber fotiek z nášho fotoklubu a zaslali na súťaž, avšak že skončíme tak vysoko sme si nemysleli”, povedal predseda prešovského fotoklubu PAF 5,6 Prešov Mgr. Slavko Hudák. „Naozaj Veľké ĎAKUJEM patrí všetkým členom prešovského fotoklubu. Bez ich snahy by sa tento krásny výsledok nedostavil. Máme motiváciu a sme naladení bojovať aj naďalej! Sme radi, že naše mesto môžeme aj takto zviditeľniť vo svete. Je to pre nás s pokorou povedané veľká pocta.

Súvisiace články
29.7.2015 Prešovský fotoklub PAF 5,6 zažiaril na súťaži fotoklubov s názvom TAMAPO
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK