Sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav | zajtra Jarmila

Prešov vyjadruje sústrasť

K udalostiam, ktoré včera otriasli Prešovom, urobili vyhlásenie aj primátorka Prešova Andrea Turčanová s členmi Mestskej rady v Prešove.

Obete spadnutého vrtuľníka si radní uctili minútou ticha, pozostalým vyjadrujú nad stratou blízkych úprimnú sústrasť.

Pri Prešove sa v popoludňajších hodinách zrútil nový policajný vrtuľník typu Bell, na palube boli štyria ľudia. Podľa informácií z FNsP v Prešove potvrdených pre médiá, dvaja hasiči, pplk. Mgr. R. Lacko, riaditeľ OR HaZZ v Prešove a nadp. P. Toďor, veliteľ družstva OR HaZZ v Prešove zomreli, dvaja policajti sú vážne zranení.

„Vyjadrujeme ľútosť nad dnešnou tragédiou, ktorá zasiahla každého z nás. Ide o veľkú stratu kolegov, spolupracovníkov a priateľov, “ povedala primátorka Andrea Turčanová. Na rokovaní Mestskej rady v Prešove radní s vedením mesta vzdali úctu obetiam minútou ticha a pozostalým vyjadrujú úprimnú sústrasť.

Vyjadriť kondolenciu, sústrasť či spolupatričnosť pozostalým a príbuzným zosnulých môžu aj Prešovčania v kondolenčnej knihe, ktorá bude nasledujúce dni umiestnená v budove Mestského úradu v Prešove, Hlavná 73 (radnica).

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK