Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

David HASSELHOFF sa chystá na prehliadku Prešova a osobne pozýva fanúšikov na DOBRÝ FESTIVAL!

Herec, spevák s niekoľkými no. 1 albumami v nemecky hovoriacich krajinách, či človek s veľkým srdcom podporujúci rôzne charitatívne organizácie - David Hasselhoff - si medzitým ako lieta po celom svete, či natáča ďalšie diely svojho nového seriálu Hoff The Record, našiel čas, aby prostredníctvom videa pozval svojich fanúšikov na Dobrý festival, kde vystúpi už 18.6.2017!

„Ahojte, tu je David Hasselhoff, nezmeškajte moje vystúpenie na Dobrom festivale v Prešove na Slovensku! Bude to fantastické, HOFFtastické, nekonečne skvelé! Nezmeškajte to!“, láka fanúšikov na svoje vystúpenie vo videopozvánke, ktorú špeciálne pre Dobrý festival natočil a zdieľal na svojom facebooku. Každý, kto zažil jeho vystúpenie na rakúskom rockovo-metalovom festivale Novarock pred pár rokmi vie, že to bude jeden veľký žúr, lebo David je prirodzený zabávač a jeho hity na Slovensku pozná takmer každý. So skladbami "Do the Limbo Dance", "Crazy for you", "Looking for freedom", "Everybody Sunshine", či nenapodobiteľnou "Hooked on a feeling" vyvrcholí trojdňový festivalový maratón koncertov na Dobrom festivale.

Organizátorov príjemne prekvapila v rámci zmluvných podmienok jedna jeho špeciálna požiadavka: „David si chce pozrieť Prešov, jeho manažment si vyžiadal osobného sprievodcu, ktorý ho prevedie mestom a jeho okolím“, hovorí Miro Tásler z organizačného tímu. „Už sme tu mali Garyho Moora, Skunk Anansie, ale aj svetové DJ-ské špičky ako London Electricity, LTJ Bukem, Roni Size, či Goldie, ale väčšinou tu účinkujúci len prespia a pokračujú na druhý deň ďalej v svojej tour. David sa však na Slovensko naozaj teší a my sme pripravení mu ukázať to najzaujímavejšie, čo u nás máme“. Prešov tento rok oslavuje 770 výročie prvej písomnej zmienky, a tak je jasné, že núdzu o historické pamiatky mať určite nebude. Fanúšikovia môžu na facebookovej stránke festivalu dokonca písať organizátorom svoje tipy, čo by si v Prešove a v jeho okolí nemal určite nechať ujsť.

Dobrý festival tento rok oslavuje svoje desiate výročie a pri tejto príležitosti je jeho žánrové zloženie asi najpestrejšie od svojho založenia. Okrem Davida Hasselhoffa svoju účasť potvrdila charizmatická americká speváčka LP, brazílska metalová legenda Sepultura, ale aj nováčik na popovej hudobnej scéne Graham Candy. Okem nich sa v priebehu troch dní od 16. – 18.6.2017 na Dobrom festivale predstavia domáci miláčikovia IMT SMILE, Chiki liki tu-a, Heľenine oči, Peter Nagy a Kandráčovci, z Čiech dorazia Čechomor a Xindl X, príde aj Živá voda, Horkýže slíže, Zóna A, Slobodná Európa, The Paranoid, Sveťo Korbeľ & Personál, VEC, N3O Akustika, Sima Martausová, Metropolis, Peter Bič Project v špeciálnej spolupráci s anglickým producentom DARIO G, minus123minut, ElevenHill, Ravenclaw ft. Kai Hansen, Dereš, Zoči voči, Bod omylu, Tásler Pufo Band, Atmosferik, Temple, Papyllon, No Brake, Kristián Dufinec & Iconito, White Monkeys Band, Caliber X, Groovin Heads, Sky party: Overhaul & Gurry ft. Gapa, DJ Duall a mnohí ďalší! Záštitu nad podujatím prevzala primátorka Andrea Turčanová.

Video archív nájdete na tv.pis.sk

Súvisiace články
7.6.2017 DOBRÝ FESTIVAL otvára brány už o necelé dva týždne!
Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK