Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Dni mesta Prešov sa tento rok ponesú v znamení výročia

Mesto Prešov a Park kultúry a oddychu pripravilo počas DNÍ MESTA PREŠOV 2017 veľkolepý týždeň, kedy centrum mesta ožije bohatým a pestrým kultúrnym programom, remeslami, hrami a zábavou. Nenechajte si ujsť ani jeden deň!

Dni mesta Prešov 2017

Hudba, dobrá nálada a množstvo zábavy pre všetky vekové kategórie sa na pešej zóne sústredí začiatkom júna počas podujatia DNI MESTA PREŠOV 2017. Tento rok sa začnú 5. júna a potrvajú do 11. júna 2017. Tohtoročné DMP sa ponesú v znamení 770. výročia prvej písomnej zmienky o Prešove.

Na pódiu v centre mesta sa predstaví viacero interprétov, umelcov a hudobníkov, týždenný program bude situovaný do viacerých častí Hlavnej ulice. Súčasťou bude aj Prešovský trojičný jarmok, Slávnostné defilé - Historický sprievod mestom, Prešovský montmartre, Nočné objavovanie Prešova, DOD v štátnom archíve, Ohňová show, súčaťou programu sú aj detské atrakcie a vystúpenia folklórnych súborov a žiakov prešovských škôl.

Na koho sa môžeme tento rok tešiť?

Katarína Koščová, Gapa&Mečiar blues connection, T. O. P big band, ZUŠ M. Moyzesa, Lady Colors, Alkehol, AMC Trio, ĽH Stana Baláža, Peter Lipa, Buty, Družina, Kajzer&Meluš, Keep movin, Stanislav Salanci a ružový panter, Chris Ellys, Alter Ego, Edo Klena&Klenoty, Janais, DC Radio, Pole art dance studio, White monkeys band, Stopa, Gerock, Fest CRB, Zakázanýovoce, Wandererove segry, Jan Kryl, Araňa, Grimmy, N30 Akustika, Medial banana, Sokoliarska skupina sv. Bavona, SHŠ Cohors, Sarus, Páni Spiša, Chorus Via Musica, Bellysimi, Veronika Rabada či Tomáš Mihalik.

Prílohy
Program Dni mesta Prešov 2017
pdf
319 kB
Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK