Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Kde nájdeme program Dní mesta Prešov 2017?

Dni mesta Prešov 2017 prinášajú bohatý program. Nájdete ho na plagátoch, letákoch, na webových informačných zdrojoch, mailami i sms-kami.

Tohtoročné Dni mesta Prešov sa začínajú už o týždeň - v pondelok 5. júna a potrvajú do nedele 10. júna. Program je pripravený, stačí si len vybrať. A kde sa o tom všetkom môžu občania dozvedieť? Okrem tradičným plagátov vyvesených na výlepových plochách, v autobusoch či na zastávkach MHD, je program aj na letákoch, ktoré sú už distribuované prostredníctvom klientskeho centra na Jarkovej ulici, sú dostupné na vrátniciach mestského úradu a rovnako aj v Mestskom informačnom centre. Budú tiež rozdávané v uliciach Prešova.
Mesto pripravilo aj špeciálnu webovú stránku s podrobným programom tohtoročných dní mesta:
http://dnimesta.presov.sk/
Samozrejme, program je zverejnený aj v kalendári udalostí, ktorý je súčasťou mestskej webovej stránky www.presov.sk :
http://www.presov.sk/kalendar-podujati/ca/313763/ma0/2017-06-05/.html
Okrem toho informácie o tomto podujatí sprostredkúva aj facebooková stránka mesta Prešov: https://www.facebook.com/msupresov/ ,
ako aj jej podstránka Udalosti (Events):
https://www.facebook.com/pg/msupresov/events/?ref=page_internal

Prehľad podujatí nájdete aj na stránke Mestské Informačné Centrum Prešov: http://www.gopresov.sk/sk/
Tohtoročnou novinkou je poskytovanie informácií aj cez mobilnú aplikáciu: http://www.presov.sk/oznamy/informacie-priamo-k-vam-do-mobilu-alebo-e-mailom.html Stačí ak sa zaregistrujete na http://www.presov.sk/sms-info.html a budete dostávať informácie o dianí v meste priamo na svoj mobil, alebo na emailovu adresu, teda, obrazne povedané, prídu za ľuďmi priamo do ich "obývačky"

Všetky možnosti na prijatie informácie sú pritom bezplatné, veríme, že každý, kto chce byť informovaný si z nich dokáže vybrať.

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK